18.png

Whiteboard / whiteboardstativ

Lag et fengende opplegg

Whiteboard tavler hjelper deg med å levere ditt budskap på en fengende og visuell måte. Piff opp møtelokalet eller konferansesalen med nye proffe whiteboard tavler og gled deg til å holde inspirerende møter, hvor du kan presentere dine opplegg på best mulig vis. Her finner du et stort utvalg av kontor-og konferansemøbler av høy kvalitet. Vi forhandler utelukkende produkter fra anerkjente produsenter og kan tilby rimelige, konkurransedyktige priser. Bestill din nye whiteboard tavle med tilhørende stativ hos oss og få god kvalitet til lave priser.

Ranger denne artikkelen
(929 Stemmer)

Profesjonelt konferanseutstyr

Bedriftens møtelokale eller konferanserom gir et viktig første inntrykk til eksterne samarbeidspartnere andre besøkende på stedet. Et velinrettet lokale med profesjonelt utstyr sender et tydelig signal om profesjonalisme og god stil. Et nytt flott whiteboard på et whiteboard stativ er en billig investering med en stor effekt. Under møtene deres vil mye av deltagernes blikk være festet mot nettopp denne tavlen og det kan ha en avgjørende betydning hvilken tilstand tavlen er i.

Funksjonell whiteboard tavle

En slitt eller dårlig fungerende whiteboard tavle vil skape forstyrrelser i ditt opplegg og forringe møtedeltagernes inntrykk av bedriften som helhet. Ut over det vil det ofte gjøre foredragsholderen nervøs og utilpass, hvis det er vanskelig å skrive, viske ut eller på annen måte benytte seg av tavlen optimalt. Her kan du kjøpe en ny smart whiteboard tavle, som fungerer når den skal. For et elegant og funksjonelt inntrykk kan su kjøpe et whiteboard stativ, som gjør det lett å flytte tavlen omkring etter behov og sikre, at den alltid står optimalt i forhold til lysforhold, antall møtedeltagere og eventuelt bruk av annet utstyr som projektorlerret eller video.

Full frihet under møtet

Kjøp ditt whiteboard tavle og stativ på nett og velg i mellom mange forskjellige modeller med eller uten hjul. Våre tavler er lette å bruke og rengjøre, samt velegnede til alle kontorer, institusjoner, skoler og bedrifter. Illustrer ditt budskap på en enkel, tydelig og lett forståelig måte som er lett å endre underveis, hvis det kommer spørsmål eller nye emner underveis. Med et whiteboard er du ikke fastlåst til en bestemt dagsorden, men har full frihet til å tegne og fortelle det som er passende i situasjonen.

Whiteboard tavle på nett

Vi er totalleverandør av innredningsløsninger til bedriftsmarkedet og har som ambisjon å gjøre våre kunders arbeidsplasser så gode og velfungerende som mulig. Når du handler hos oss får du en pålitelig, erfaren og profesjonell samarbeidspartner, som leverer høy sørvis under alle deler av kjøpet. Vi har lang erfaring fra bransjen og har med suksess løst store og små oppgaver for alle typer bedrifter. Du er derfor i gode hender når du velger oss som leverandør. Klikk på menyen til venstre og velg din whiteboard tavle med tilhørende whiteboard stativ, så sender vi fraktfritt rett på døren.

Whiteboard tavle etter dine behov

Har du spørsmål om produkter, eller er du i tvil om hvordan du kjøper whiteboard tavle på nett, kan du alltids klikke deg videre på en av produktene på denne siden og kontakte kundesupport for personlig betjening. Våre dyktige og hyggelige medarbeidere sitter klare ved telefonene for å svare deg og hjelpe deg med å velge det rette whiteboardet.