7.png

Verktøytavle

Optimer arbeidsvilkårene

Gi dine medarbeidere best mulige arbeidsbetingelser med en praktisk verktøytavle. En verktøytavle gjør det lett å henge opp verktøyet i et overskuelig system ved arbeidsbordet eller dreiebenken. Vi tilbyr et variert sortiment i forskjellige størrelser og utforminger, så du kan velde den tavlen som passe bedriftens aktuelle behov. Klikk på en av produktene her på siden og bestill din verktøytavle på i nettbutikken, her får du tilgang til et stort utvalg til rimelige priser. En rekke av våre samarbeidspartnere tilbyr alltid fri frakt og høy sørvis, så du er sikret en godt opplevelse når du handler.

Praktisk verktøytavle til bedriften

Effektiviser arbeidet og skap overblikk hos bedriften. Med en verktøytavle kan båre store og små redskaper løftes opp og systematiseres, så det alltid er lett å finne edet man trenger. Takket være alle de krokene, holdere og andre smarte opphengsløsninger er det mulig å organisere verktøyet etter individuelle behov. Det er til og med mulig å bytte om på opphengene, så bedriftens verktøy hele tiden kan justeres, for eksempel hvis man får nytt verktøy eller endrede oppgaver.

Ranger denne artikkelen
(878 Stemmer)

Få overblikket på verkstedet

Slipp overfylte arbeidsbord, verktøy som ligger og flyter, og uhell forårsaket av at ting faller ned på gulvet eller blir borte. En verktøytavle kan effektivt forbedre arbeidsmiljøet på verkstedet så alle medarbeidere kan utføre sine oppgaver uten forsinkelser eller sikkerhetsrisiko. Heng verktøy, arbeidsredskaper og skarpe gjenstander opp på verktøytavlen og gled dere over et ryddig arbeidsbord og full oversikt over verktøyet.

Større arbeidsglede

En verktøytavle gjør det morsommere å gå på jobb. Et rent og velorganisert verksted utstråler effektivitet og profesjonalisme, som vil smitte over på alle som ferdes på stedet. Som verkstedarbeider er man dypt avhengig av sitt verktøy, og det er en fornøyelse å kunne sortere og beskytte det ved å henge det opp på en tavle, hvor det ikke risikerer å forsvinne eller gå i stykker. Heng ditt favorittverktøy hvor det er lett å få tak i og pass godt på alle de små tingene med en profesjonell verktøytavle.

Verktøytavle på nett

Kjøp din verktøytavle på nett og velg fra et omfattende sortiment av kvalitetsprodukter spesielt utviklet for arbeidsplassen. Vi har modeller i alle størrelser, utforminger og prisklasser så du kan velge den tavlen som passer dine behov best. Du kan også la deg inspirere av våre leverandørers nettbutikk ved å klikke på produktene her på siden, som har de samme gode produktene som i katalogen. Legg den ønskede verktøytavlen i handlekurven så sender vi kjapt og trygt til din arbeidsplass.

Kompetent leverandør

Gi dine medarbeidere en gledelig overraskelse med en flott og robust verktøytavle. Klikk på de enkelte varene for produktbeskrivelser og bestill enkelt på nett. Har du spørsmål om våre produkter, eller er i tvil om hvilken verktøytavle du skal velge, er du alltid velkommen til å kontakte oss, så vil vi med glede stå til rådighet med kompetent veiledning. Vi gjør arbeidsdagen litt morsommere. Bestill din nye verktøystavle i dag og gled deg til mer arbeidslyst og økt effektivitet.