1.png

Verkstedskap

Innredningsløsninger til bedriften

Mangler du et robust og romslig verkstedskap til bedriften? Så se her. Vi er spesialister i innredningsløsninger og inventar til bedriftsmarkedet, og vi her helt sikkert et verkstedskap du kan bruke. Klikk på produktene her på siden og du kommer rett til internettbutikken hvor du finner et stort utvalg av kvalitetsskap fra førende produsenter. Våre skap forener sikkerhet, funksjonalitet og brukervennlighet i et og samme produkt. Dermed får du en gjennomtenkt løsning som bedriften kan ha glede av i mange år fremover.

Skap orden og høyere arbeidstempo

Få fart i arbeidstempoet og skap større arbeidsglede. Med et verkstedskap er det lett å få overblikket så medarbeiderne alltid kan finne det de har bruk for, og komme videre med arbeidet. Et verkstedskap hjelper dere med å sortere bedriftens mange redskaper, verktøy, skruer, skrutrekkere og småting, så alle kjapt og enkelt får tilgang til dem. Dermed unngår dere irritasjonsmomenter hvor gjenstander forsvinner, og at man bruker tid på å lete igjennom verkstedet før arbeidet kan fortsette.

Ranger denne artikkelen
(957 Stemmer)

Unngå svinn

Et verkstedskap kan dessuten være med på å unngå svinn og unødvendige innkjøp, fordi man alltid har oversikt over hva man har av utstyr. Dermed unngår man å kjøpe ekstra skruer, sandpapir og olje, som det ikke er bruk for, og kan holde innkjøpskostnadene på et minimum. I et verkstedskap kan man sortere tingene etter eget ønske og kjøpe ekstra skuffer, hyller og kasser, som gjør det enkelt og greit å lage et system på arbeidsplassen.

Kraftig kvalitet, lang levetid

Kjøp verkstedskap og få adgang til en omfattende produktkatalog til attraktive priser. Vi har nøye valgt ut de beste varene på markedet, så du er alltid garantert høy kvalitet som tåler daglig bruk og sikrer lang levetid. Vel i mellom en rekke forskjellige modeller, som for eksempel et verkstedskap med enkeltlokk, dobbeltlokk, integrert lås eller som tåler ekstra høy vektbelasting. Vi har skap til alle behov og formål, og vi har helt sikkert det rette skapet også til deg.

Sortiment

Her er det en stor mulighet for deg til å finne nettopp den løsningen som best fyller ditt behov. Handler du verkstedskap fra vår nettbutikk kan du velge i mellom en lang rekke varianter når det kommer til størrelse, farge, innredning, bæreevne og pris. Se for eksempel vårt verkstedsskap til montering på vegg, for en elegant og plassbesparende løsning, eller vårt praktiske skap som rommer løsning for oppheng av verktøy og integrerte skuffer. Vi fører både stålskap, oppbevaringsskap og verktøyskap hver med sine fordeler. Skal du oppbevare kjemikalier, medisin eller brannfarlig gods, anbefaler vi våre spesialskap, som er spesielt utviklet for et høyt sikkerhetsnivå.

Det helt riktige verkstedskap

Er du i tvil om hvilket verkstedskap du skal velge, så er du alltid velkommen til å kontakte vår kundesørvis pr. telefon eller live chat. Der sitter våre dyktige medarbeidere som mer enn gjerne hjelper deg med gode råd og svarer på dine spørsmål. Takket være vår lange bransjeerfaring kan vi tilby kompetent og profesjonell rådgivning. Dermed får du den beste løsningen og et verktøyskap som bedriften kan glede seg over i mange år fremover.