9.png

Verkstedsinventar

System og ryddighet

Hold orden på verkstedet med profesjonelt verkstedsinventar. Vi har et stort utvalg av kvalitetsprodukter som gjør det lette å lage system og holde orden på arbeidsplassen. Dette hjelper medarbeiderne til å finne nettopp det verktøyet de har bruk for. I vårt sortiment av verkstedsinventar finner du blant annet en lang rekke praktiske stålreoler, verktøyskap, maskinskap, verktøystavler, plasskasser og mye mer. Alle våre oppbevaringsløsninger er av høy kvalitet og spesielt utviklet til bruk på arbeidsplassen.

Høyt sikkerhetsnivå

Verkstedsinventar kan, utover det å holde orden, være med på å forbedre sikkerhetsnivået på arbeidsplassen markant. Til dels fordi man unngår skarpe gjenstander, skruer og verktøy som ligger og flyter på gulvet. Men også sterke kjemikalier som står fremme, men også fordi et ryddig verksted minsker risikoen for uhell med ting som faller ned, medarbeidere som går på hverandre og gjenstander som byttes om og brukes feil. Med et praktisk og godkjent verkstedsinventar kan du skape et trykt, funksjonelt og ryddig verksted med et høyt sikkerhetsnivå.

Ranger denne artikkelen
(935 Stemmer)

Sikkerhetsprodukter

For enda å øke sikkerheten har vi under verkstedsinventar samlet et utvalg av gode, profesjonelle sikkerhetsprodukter. Her finner du blant annet brannsikre søppelspann, avtapningsbeskyttelse, miljøgulv, løfteaggregater, sikkerhetsskap til brannfarlig gods og diverse former for avskjerming. Ikke inngå kompromiss med de ansattes sikkerhet, kjøp verkstedsinventar og optimer arbeidsmiljøet med pålitelige og gjennomtenkte sikkerhetsprodukter.

Sunde ergonomiske arbeidsforhold

Også de helsemessige arbeidsforholdene kan optimaliseres med verkstedsinventar sånn som avlastningsmatter og ergonomisk korrekte arbeidsbord. Her viser vi et bredt sortiment av verkstedsinventar som har til formål å forbedre arbeidsvilkårene. Er støtabsorberende matte skåner medarbeiderens knokler og ledd under langvarig stillestående arbeid, og med vårt utvalg av ergonomiske heve-og senkebord, justerbare arbeidsbord og arbeidsstoler kan alle tilbys gode arbeidsstillinger og høy komfort.

Høyere produktivitetsnivå

Slipp vanskelighetene og tidssløsingen når medarbeidere må lete etter verktøyet de mangler for å komme videre med arbeidet. Det er irriterende å bruke tid på å lete når det er mye å gjøre på arbeidsplassen og mange oppgaver skal løses. Med ordentlig verkstedsinventar kan dere øke produktivitetsnivået markant og skape bedre flyt i arbeidet til glede for alle. Her under også minske risikoen for arbeidsskader, uhell og unødvendige sykemeldinger som følge av vonde arbeidsstillinger, tunge løft og uhensiktsmessig håndtering av sterke kjemikalier. Klikk på kategorien verkstedsinventar og la deg inspirere av vårt store utvalg av arbeidsredskaper, oppbevaringsløsninger og sikkerhetsprodukter.

Kjøp verkstedsinventar på nett

Finn ditt verkstedsinventar og bestill på nett direkte i nettbutikken. Vi tilbyr fri frakt på alle våre leveringer, sender hurtig og trygt kort tid etter at vi har mottatt din bestilling. Du er alltid sikret god sørvis. Vi ser frem til å betjene deg og vi håper du får stor glede av ditt nye verkstedsinventar.