14.png

Verdiskap

Effektiv tyveribeskyttelse

Et verdiskap yter effektiv oppbevaring av verdigjenstander og er det mest virkningsfulle middel mot tyveri av enkeltgjenstander. Beskytt bedriften mot uerstattelige tap med et profesjonelt verdiskap. Vi har et stort utvalg av kvalitetsskap til attraktive priser, som kan bestilles direkte fra våre forhandleres hjemmesider. Alle produktene har en høy grad av sikkerhet og er velegnede til bruk i bedrift. Ikke vent til skaden har skjedd, men bestill et robust og sikkerhetsgodkjent verdiskap/safe allerede i dag.

Høy sikkerhet

Avhengig av deres sikkerhetsbehov kan du velge mellom et brannsikkert verdiskap, et verdiskap med elektronisk lås eller et verdiskap med særlig dirk-og boresikker lås. Innen du tar en beslutning om hvilket skap du vil kjøpe, så vær oppmerksom på at noen forsikringsselskap stiller spesielle krav til tyverisikring hos bedrifter. Sånn sett så kan et verdiskap med ekstra høy sikkerhet være nødvendig for å få utbetalt en eventuell erstatning i tilfelle av tyveri. Vi anbefaler derfor at du kontakter deres forsikringsselskap før anskaffelse av et verdiskap.

Ranger denne artikkelen
(874 Stemmer)

Verdiskap på nett

Få et robust verdiskap til en attraktiv pris. Her er din snarvei til profesjonell innredning og inventar til bedriften. Vi forhandler kun kvalitetsprodukter fra anerkjente produsenter som Garant og Grade. Slik er du garantert en robust og funksjonell løsning som er velegnet til bruk på arbeidsplassen. I nettbutikken kan du enkelt og hurtig bestille dit verdiskap på nett. Klikk på de enkelte varene for utfyllende produktbeskrivelser og priser, eller kontakt våre leverandører for personlig betjening og hjelp til å velge helt riktig verdiskap.

Verdiskap med elektronisk lås

Klikk deg videre her på siden og kjøp et praktisk og moderne verdiskap med elektronisk lås. Dette er den beste løsningen på steder hvor du eller dine medarbeidere trenger tilgang til innholdet flere ganger daglig. Med et elektronisk verdiskap slipper du styret med nøkler som skal utleveres, og som risikerer å havne i feil hender. Du behøver kun å endre koden, så er sikkerheten gjenopprettet på ditt verdiskap. Et elektronisk skap åpnes typisk med en firesifret kode som er lett å huske, men som er sikker nok til at koden er vanskelig å knekke. Det er mulig å kjøpe en tilhørende nøkkel, i tilfelle du skulle glemme koden.

Sortiment

Kjøp ditt verdiskap på nett og velg fra et omfattende utvalg. Vi har modeller i mange forskjellige størrelser, farger, design og med forskjellige sikkerhetsnivåer og funksjoner. Se for eksempel på vårt plassbesparende verdiskap til montering på vegg. Dette verdiskapet har forhåndsborede hull og leveres med robuste monteringsbolter for naglefast montering. Se også vårt hypermoderne verdiskap med elektronisk tastatur, programmerbar kode og display. I tillegg til våre prisvennlige modeller med manuell lås og medfølgende nøkler. Alle modeller er konstruert i robuste materialer, som er motstandsdyktige mot innbruddsforsøk.

Det riktige verdiskap

Er du tvil om hvilket verdiskap du skal velge til bedriften, så er du alltid velkommen til å kontakte våre samarbeidspartnere for personlig betjening. Våre dedikerte medarbeidere har lang bransjeerfaring og kan hjelpe deg å velge riktig skap etter deres behov. Dermed er du sikker på at du har funnet den optimale løsningen for tyverisikring, uten å betale en unødig høy pris. Kjøp ditt profesjonelle verdiskap på nett.