10.png

Utemøbler

Funksjonelle utemøbler

Innredning av arbeidsplassen handler ikke bare om å skape et funksjonelt og innbydende innemiljø, men også om å skape velfungerende rammer utendørs. Her finner du et stort utvalg av utemøbler av høy kvalitet. Vi tilbyr alt fra komfortable benkebord, sykkelstativer, askebeger, søppelspann, dørmatter og diverse snøskuffer. Med vårt sortiment har du god dekning når bedriftens uteområder skal innredes eller renoveres. Alle utemøbler kan bestilles direkte her fra siden og sendes fraktfritt.

Utemøbler til lunsjpausen

Nyt lunsjen i frisk luft med et flott og komfortabelt utemøbel. I vårt utvalg finner du mange forskjellige benkebord, hvor bordplater og sitteplasser er kombinert i ett. Denne løsningen er både praktisk og hyggelig, samt at den minsker risikoen for at stoler blåser rundt i dårlig vær, eller blir stjålet. Velg det utemøbelet som passer din bedrifts behov best, og gled dere til å utvide bedriften bed et attraktivt uteområde.

Ranger denne artikkelen
(698 Stemmer)

Sykkelstativer

Unngå sykler som er parkert rundt omkring i bedriftens lokaler eller opp langs husvegger. Dette skaper et uryddig inntrykk og være til sjenanse når man skal til og fra området. Med et sykkelstativ kan alle sykler parkeres enkelt og greit på samme sted, til fordel for både syklister og besøkende. Et sykkelstativ er på denne måten et uunværlig utemøbel for alle bedrifter som besøkes av syklister, og kan kanskje inspirere ansatte til å velge sykkelen fremfor bilen, og på den måten bidra til bedre helse på arbeidsplassen.

Utendørs askebeger

De fleste moderne virksomheter har implementert en røykepolitikk som betyr at røkere skal gå utendørs når de tenner en sigarett. Da er et uteaskebeger et praktisk utemøbel som holder området pent, rent og fritt for stumpede sigarettsneiper. Hvor man plasserer utendørsaskebegeret kan også gi en klar indikasjon om hvor man ønsker at røyepausene skal foregå. Invester i et hygenisk og praktisk utemøbel med synlig effekt, kjøp utendørs askebeger på nett.

Søppelspann

Et annet uunværlig utemøbel er gode, romslige søppelspann som kan stilles opp på strategiske steder og dermed medvirke til å opprettholde et ryddig og pent uteareal. I vårt sortiment av utemøbler finner du en lang rekke funksjonelle og hygeniske søppelspann, som er spesielt utviklet for utendørs bruk. Særlig til offentlige virksomheter og andre steder med mange besøkende som kommer og går er søppelspann et viktig utemøbel, som bidrar til å skape et hyggelig miljø for alle.

Utemøbler på nett

Vi har totalleverandører av utemøbler til bedriftsmarkedet, som kan tilby et stort utvalg av profesjonelle utemøbler til rimelige priser. Om du er på utkikk etter et møbel til avfallssortering eller til sitteplasser kan du velge fra et stort utvalg på våre leverandørers hjemmesider. Bestill dine utemøbler på nett, enkelt og raskt, så får du det levert rett på døren. Få kvalitets utemøbler til en rimelig penge.