14.png

Støtabsorberende matter

Til kontorer, skoler og butikker

Forebygg arbeidsskader og reduser følgene av ensformig arbeide effektivt med en støtabsorberende matte. En støtabsorberende matte er et fantastisk arbeidsredskap til alle bedrifter som butikker, verksteder, sykehus, skoler og kontorer, hvor det er behov for avlastning av muskler og ledd under stående og gående arbeid. Du kan med fordel investere i en støtabsorberende matte i inngangspartier, showrooms, messer, forhaller, vestibyler, åpne kontorlandskap og lobbyer. Kort fortalt, alle steder hvor det er høy aktivitet og dermed behov for å ta ekstra hensyn til komforten.

Alltid fri frakt

Her kan du finne en støtabsorberende matte på nett. Vi har et stor utvalg av kvalitetsprodukter til attraktive priser, og tilbyr alltid fri frakt, uansett ordrens størrelse. I nettbutikken kan du se vårt aktuelle utvalg og finne frem til den varen som passer dine behov og ønsker best. Alle produktene er fra anerkjente produsenter og er spesielt utviklet til bruk på arbeidsplassen. Det betyr at du alltid får et profesjonelt produkt, hvor sikkerhet, estetikk og hygiene kombineres for et optimalt produkt.

Ranger denne artikkelen
(863 Stemmer)

Fordelene ved en støtabsorberende matte

Det er mange fordeler ved en støtabsorberende matte. Våre matter kan benyttes under kontorstoler, de har en direkte støtabsorberende virkning under stående arbeide og er lette å rengjøre. Uansett hvilken støtabsorberende matte du velger i vår nettbutikk, vil du få et produkt med en slitesterk overflate og som avlaster muskler og ledd. Du kan velge mellom forskjellige størrelser, tykkelser, farger og materialer, så får du en diskret og funksjonell løsning tilpasset rammene i din bedrift.

Forebygg arbeidsskader

Smerter i bevegelsesapparatet er en av de hyppigste årsaker til sykemeldinger i arbeidslivet. Stående og gående arbeid er hardt for kroppen, og dette er derfor noe alle bedrifter bør være oppmerksomme på for å kunne gi sine medarbeidere best mulige arbeidsforhold. En støtabsorberende matte er en billig investering med stor effekt. Matten kan lett plasseres i eksisterende innredning og gir en merkbar avlastning av ankler, knær, hofter og rygg. Dermed kan risikoen for arbeidsskader aktivt reduseres og sykefraværet holdes på et minimum, til glede for alle på arbeidsplassen.

Stort utvalg, attraktive priser

Kjøp din støtabsorberende matte på nett og få tilgang til et stort, variert utvalg og priser som stort sett ligger under prisnivået i fysiske butikker. Våre leverandører er blant markedets ledende nettforhandlere og de kan tilby et bredt utvalg, fri frakt og høy kundesørvis. Klikk på et av produktene her på siden og bli inspirert av vår varekatalog. Ønsker du en katalog i papirformat, sender vi den vederlagsfritt i posten.

Trygg e-handel

Å handle på nett er i stor grad en tillitssak. Vi gjør derfor vårt ytterste for at du skal føle deg trygg når du handler på nett hos oss. Nettbutikken hos vår leverandør blir løpende oppdatert for maksimal sikkerhet, samt at deres betalingsløsning er kryptert og sukkerhetsgodkjent. De har med stor suksess levert innredningsløsninger til bedrifter av forskjellige typer og løst både små og store oppgaver i bedriftsmarkedet. Vi håper at også deres bedrift vil få oppleve våre leverandører som kompetente og pålitelige forhandlere av kontormøbler på nett.