3.png

Stiger

Trygt arbeid i høyden

Mangler du en god sikker stige til arbeidsplassen? Her finner du et stort utvalg av profesjonelle stiger og ekstrautstyr av høy kvalitet. I samarbeid med bransjens ledende produsenter tilbyr vi et omfattende utvalg av stiger som blant annet gavl-stiger, trappe-stiger og stiger til pallereoler. Du kan velge mellom mange forskjellige modeller i størrelser i aluminium, glassfiber eller tre. Alle produktene kan bestilles direkte fra våre leverandørers nettbutikk og sendes til arbeidsplassen. Noen av våre samarbeidspartnere sender fraktfritt.

Stiger til alle bransjer

Vi tilbyr stiger til alle bransjer og formål. Du vil finne stiger for håndverkere, vinduspussere, gartnere, lageransatte og feiere, samt til varehåndtering i butikker, på kontorer, arkiver og i depotrom. Med en stige er det lett å komme seg opp i høyden, uten å inngå kompromiss med kvaliteten. Våre stiger er bygget av robuste materialer og har gode stabile føtter, som gir optimale arbeidsforhold. Dermed kan du trygt sende dine medarbeidere på jobb, forsikret om at de har best mulig utstyr.

Ranger denne artikkelen
(913 Stemmer)

Sort utvalg, lave priser

Kjøp stigen din på nettet og få tilgang til et stort utvalg og rimelige konkurransedyktige priser på de beste produktene i markedet. Her finner du stiger i mange forskjellige modeller, samt et bredt sortiment av ekstrautstyr, som gelender, benbeskyttere og praktiske skilt som vei til brannstigen. Er du i tvil om hvilken stige som egner seg best for din bedrift, så sitter vårt team av fagspesialister klare til å hjelpe deg med å finne den rette løsningen.

Benbeskyttere og stigesko

Stiger står best på et flatt underlag. Skal du bruke din stige utendørs eller på annet ujevnt terreng, bør du være oppmerksom på stigens føtter. Avhengig av underlagets karakter kan det være nødvendig å kjøpe ekstrautstyr til din stige. Det gjelder både når sikkerheten skal ivaretas og når underlaget skal beskyttes. En stige i aluminium kan for eksempel være for hard med gulv av parkett og tre, og det kan være en fordel å bruke stigeben-beskyttere. En stige av tre kan i motsatt fall være vanskelig å få til å stå stødig på flisgulv på bad og kjøkken, og da kan det være nødvendig med et par bøte stigesko i gummi.

Optimal sikkerhet

Inngå ingen kompromisser når det kommer til sikkerheten på arbeidsplassen. Alle våre stiger er sikkerhetsgodkjente til bruk i arbeidslivet, som betyr at de er testet av fagspesialister og lever opp til gjeldende sikkerhetskrav. Vi har som ambisjon at alle våre kunder skal føle seg trygge når de arbeider på våre stiger, og vi fører derfor utelukkende kvalitetsprodukter vi kan stå inne for. Her i nettbutikken finner du produktspesifikasjon på hver enkelt stige. Ønsker du ytterligere opplysninger om hvilke merker og godkjenninger hver stige har, er du velkommen til å kontakte oss for flere opplysninger.

Vedlikehold

Forleng levetiden på stigen din med jevnlig renhold og sjekk den for skader. Stiger til profesjonelt bruk bør kontrolleres regelmessig for å sikre optimal sikkerhet. Sørg for at du alltid plasserer stigen på et jevnt underlag, oppbevar den et tørt og temperert sted og husk å løfte stigen, fremfor å slepe den etter deg. Trestiger bør regelmessig slipes og oljes. Vi ser frem til å hjelpe deg og håper at alle på arbeidsplassen får stor glede av den nyinnkjøpte stigen.