6.png

Stålskap

Stålskap i mange varianter

Vi er totalleverandør av kontormøbler og verkstedsinventar. Her på hjemmesiden finner du et bredt og velassortert utvalg av oppbevaringsløsninger som robuste stålskap i forskjellige størrelser. Vi har stålskap i mange forskjellige design, med et variert antall hyller. Velg for eksempel mellom et stålskap med enkel- eller dobbeltdør. Velg mellom et lettvektskap til småting eller et romslig skap med høy kapasitet. Du kan også velge mellom et stålskap til montering på vegg, eller et skap som kan stilles fritt i rommet. Vi veileder deg gjerne om bruk av verktøy, skruer og annet relevant tilbehør som gir deg maksimal glede av ditt nye skap.

Stålskap med lås

For ekstra høy sikkerhet kan vi anbefale et helsveiset stålskap med innebygget lås. Et låst stålskap forebygger effektivt tyveri og gir en sikker oppbevaring både under og etter arbeidstid. Her har vi prioritert et spesielt godt utvalg av låsbare stålskap fordi vår erfaring er at de fleste kunder blir veldig fornøyd med en løsning som kombinerer praktisk oppbevaring med effektiv tyverisikring. Det gir deg valgfrihet å velge et stålskap med innebygget lås.

Ranger denne artikkelen
(961 Stemmer)

Praktisk oppbevaring

Stålskap gir en praktisk, sikker og rimelig oppbevaring som er velegnet for virksomheter som lagre, verksteder, depotrom og arkiver. Et stålskap er også velegnet til oppbevaring av personlige eiendeler på for eksempel skoler, sykehus, i butikker, idrettshaller og kontorer. Bruk stålskap til verktøy, ringpermer og kontorartikler eller som et prisvennlig alternativ til tradisjonelle garderobeskap. Her finner du et stort utvalg av stålskap på nett. Alle produkter er spesielt utviklet til bruk på arbeidsplassen, som garanterer deg et kvalitetsprodukt til høyeste standard.

Brannsikkert stålskap

Til oppbevaring av særlig følsomme, verdifulle eller sikkerhetskrevende objekter som kjemikalier, uerstattelige dokumenter eller personsensitive papirer, anbefaler vi at du velger ett brannsikkert stålskap. Du kan se vårt utvalg av stålskap her i nettbutikken. Er du i tvil om hvilket produkt du bør velge, er du alltid velkommen til å kontakte oss for personlig betjening.

Rimelige stålskap på nett

Kjøp stålskap på nett og unngå strevet med ekstrautgifter til parkering, transport og tapt arbeidstid. Handler du i vår leverandørs nettbutikk slipper du alle de faktorer som er forbundet med å handle møbler i fysiske butikker, samtidig som du får tilgang til et bedre utvalg. Du slipper å betale for frakt når du kommer til kassen. Vi har leverandører som tilbyr fri frakt på alle leveranser. Dette betyr at du får levert varen helt frem til døra uten ekstra utgifter. Stålskap på nettet, enkelt, komfortabelt og billig.