19.png

Stablestoler

Ekstra sitteplasser når det trengs

Stablestoler gjør det lett å skaffe ekstra sitteplasser når det trengs. Det er en plassbesparende, komfortabel og lett håndterlig løsning som sikrer at alle sitter behagelig, uten å bruke unødig mye plass. Her finner du et stort utvalg av stablestoler i høy kvalitet. Vi har spesialisert oss i profesjonelle produkter til bedriftsmarkedet, og leverer utelukkende førsteklasses produkter som er utviklet for bruk på arbeidsplasser. Klikk på en av produktene på siden så kommer du rett til en av våre leverandørers nettbutikk, hvor du kan la deg inspirere av vårt spennende utvalg av kvalitetsriktige stablestoler, og bestille den modellen du ønsker, enkelt og kjapt.

God sittekomfort og plassbesparende design

Møtedeltagere ønsker å sitte godt, det kan være en utfordring for mindre virksomheter, som ikke har det nødvendige antall sitteplasser tilgjengelig i møterom eller konferansesal. Mange tror at det samme som komfort er tunge, store og dyre stoler, men sånn trenger det ikke å være. Her forhandler vi stablestoler som forener høy sittekomfort med et enkelt og plassbesparende design. Våre stablestoler er utviklet for å være enkle å stable og at de opptar et absolutt minimum av plass når de ikke er i bruk. Stablestoler kan faktisk ta opp mindre plass enn klappstoler, det er et spørsmål om å velge rett modell og å stable stolene korrekt etter bruk.

Ranger denne artikkelen
(896 Stemmer)

Enkel håndtering

Stablestoler er enkle å håndtere og kan stables effektivt så de bruker minst mulig plass. For en ekstra enkel håndtering anbefaler vi at du bruker en såkalt stol-vogn. Ved å bruke en stol-vogn, kan du stable stolene på den og enkelt kjøre dem dit de skal og ta dem av enkeltvis. Når stolene skal ryddes etter bruk, stables de på vognen og kjøres tilbake dit de skal oppbevares. Når stolene står på en egen vogn, har vekt og størrelse ingen betydning for dine ansatte. De kan enkelt og trygt transporteres rundt i lokalet og brukes etter behov.

Stablestoler i flere forskjellige modeller

Her finner du stablestoler i mange forskjellige utforminger, farger og prisklasser. Velg i mellom stablestoler i klassisk design og robuste tresorter, eller moderne stablestoler i lekre farger som hvit, sort eller rød. Vi fører modeller både med og uten armlener og polstring. Så det er fullt mulig å oppnå den sittekomfort du ønsker. Noen av våre stablestoler kan i tillegg kobles sammen i rekker, som gir en ryddig og elegant oppstilling.

Stablestoler er billigst på nett

Kjøp dine stablestoler på nett og få en rimelig pris på gode, robuste produkter. Å kjøpe stablestoler på nett er både enkelt, raskt og billig., og du får tilsendt din bestilling rett til din bedrift. Hos noen av våre leverandører får du fri frakt på alle leveringer. Lettere kan det ikke bli. Klikk på produktene for å få mer informasjon om hver enkelt modell, og finn fram til de stolene som passer din bedrifts behov og budsjett.

Totalleverandør av kontormøbler

Våre samarbeidspartnere er totalleverandører av kontormøbler og inventar til bedriftsmarkedet. De forhandler et stort utvalg av stablestoler, som er velegnede til møterom, konferansesaler, kirker, skoler, sportshaller, forsamlingshus og lignende hvor det er behov for mange sitteplasser med høy komfort. Bestill dine stablestoler på nett i deres internettbutikk, eller ta kontakt med dem for å høre mer om hva vi kan tilby.