18.png

Søppelbøtte

Profesjonelle avfallsløsninger

Få bedre hygiene på arbeidsplassen med en søppelbøtte. Vi har et kjempe utvalg av avfallsbeholdere, sekkestativer og praktiske redskaper til kildesortering. Uansett virksomhetens størrelse og behov har vi alltid en god avfallsløsning til en attraktiv pris. Her i vår webshop finner du et stort utvalg av kvalitetsprodukter som kan bestilles online. Velg den søppelbøtten som best matcher dine ønsker, og få den levert på døren. Vi tilbyr fraktfri levering på alle ordre.

Søppelbøtte i optimal størrelse

En søppelbøtte er en effektiv løsning for å hindre spredning av bakterier og fremme gjenbruk på arbeidsplassen. For maksimal effekt er det viktig at din søppelbøtte er i en størrelse og utforming som er tilpasset virksomhetens behov. Dersom det ikke er det risikerer du at søppelbøtten blir overfyllt eller står for lenge, før den blir tømt, noe som fører til vond lukt. Et iøyefallende design kan også være en fordel på steder der det ferdes mange besøkende og nye mennesker, slik at du er sikker på at alle får øye på søppelbøtten.

Ranger denne artikkelen
(663 Stemmer)

Bedre hygiene på arbeidsplassen

Ikke gå på kompromiss med kvalitet og design når du velger søppelbøtte. En utilstrekkelig løsning kan føre til dårlig hygiene og i værstefall øke antall sykedager. Alle undersøkelser viser hvor viktig hygienenivået er, når det gjelder smittefare og generellt velbefinnende. I tillegg sender virksomheten et klart signal til omverden gjennom måten den håndterer avfall på.

Ønsk kunder, samarbeidspartnere og klienter velkommen i rene, innbydende omgivelser, og skap et bedre arbeidsmiljø i hverdagen med en kvalitetsriktig søppelbøtte.

Søppelbøtter til alle formål

Velkommen innenfor, her finner du et stort utvalg av profesjonelle avfallsbeholdere av høy kvalitet. Velg mellom en søppelbøtte som kan monteres på veggen, eller som kan stå fritt i rommet. Velg en søppelbøtte med eller uten hjul, med eller uten lokk, og med eller uten pedalåpning. Velg mellom et hav av varierende størrelser og farger, og mange forskjellige materialer, som plast, rustfritt eller pulverlakkert stål. Noen modeller er spesielt velegnet til innendørs bruk, andre til utendørs bruk, til våtrom, kjøkken eller industri. Vårt sortiment dekker alle bransjer fra det lille kontoret, til store offentlige institusjoner, verksteder og industri.

Utendørs søppelbøtte

Skån miljøet med en praktisk søppelbøtte til utendørs bruk. Vi har mange modeller som er velegnet til plassering på offentlig grunn eller på virksomhetens utendørsarealer. I vår varekatalog finner du alt fra store industribeholdere til den mer diskrete søppelbøtten som kan plasseres ut etter behov. Når du kjøper en søppelbøtte til utendørs bruk er den fremstilt av materialer som er spesielt motstandsdyktig overfor vær og vind. Det er dessuten mulig å velge en modell utstyrt med et piktogram, som anmoder folk om å kaste avfall på korrekt måte. En søppelbøtte er derfor med på å skåne miljøet og holde utendørsarealene innbydende.

Søppelbøtter online

Her finner du avfallshåndtering til ethvert behov. Se for eksempel på vår romslige søppelbøtte i robust design i størrelser helt opp til 120 liter, spesielt velegnet til industrielle miljøer, som kantiner, storkjøkken og næringsmiddelindustrien. Se også våre søppelbøtter til utendørs bruk, som sørger for at utendørsarealene holdes pene og fri for avfall. Her er modeller til alle formål, og vi har helt sikkert også den riktige søppelbøtten til deres virksomhet.