13.png

Skillevegger og romdelere

Utnytt arbeidsplassen optimalt

Skillevegger er en effektiv og fleksibel måte å avgrense og skape flere rom på i åpne kontorlandskap. På denne måten kan man utnytte plassen optimalt, samtidig som hver enkelt medarbeider får arbeidsro. Her finner du et stort utvalg av profesjonelle skillevegger variert design og materialer. Klikk på et av produktene her på siden og velg den perfekte skilleveggen for din bedrift. Vi tilbyr alltid god sørvis og fornuftige priser uansett ordrestørrelse.

En skillevegg skjerper konsentrasjonen

Lag det perfekte kontorlandskap for dine medarbeidere med flotte og praktiske skillevegger. Fordelen med en skillevegg er at den gir følelsen av å være avskjermet, selv om man sitter i et stort kontormiljø. En skillevegg hjelper den enkelte medarbeider til å konsentrere seg, stenge ute støy for et bedre arbeidsmiljø. En skillevegg eller romdeler har mange anvendelsesmuligheter og kan settes opp rundt ett eller flere skrivebord, alt etter ønsket effekt. Når behovene endrer seg er det lett på flytte skilleveggene og lage en ny løsning.

Ranger denne artikkelen
(950 Stemmer)

Reduserer stress

Åpne kontorlandskap har mange fordeler, men det kan også ha en stressende effekt for medarbeidere som har behov for arbeidsro. Da kan en skillevegg fungere som en effektiv, rimelig og fleksibel løsning, som kan settes opp etter behov. En skillevegg deler opp det åpne kontorlandskapet i mindre avdelinger, som gir ansatte en følelse av å ha deres eget rom, som ikke forstyrres av telefoner, samtaler og annen støy fra sine kolleger. En skillevegg kan på denne måten ha en positiv virkning på reduksjon av stresslidelser som hodepine, og bidra til å øke produktiviteten.

Mer arbeidslyst

Gi dine medarbeidere best mulig arbeidsmiljø, så de kan yte sitt beste og finne arbeidsglede i sin hverdag. Økt arbeidsglede senker sykefraværet og øker produktiviteten. Det bidrar til en hyggelig stemning på arbeidsplassen som igjen har en positiv smitteeffekt på alle. Det gjelder både ansatte, kunder, klienter og samarbeidspartnere. En skillevegg er en enkel og billig investering med stor effekt. Hvis en ansatt har behov for ekstra arbeidsro, så vil en skillevegg bidra til at vedkommende føler seg forstått og imøtekommet i forhold til sine behov.

Skillevegg på nett

Du kan handle skillevegg på nett. Vi er spesialister i profesjonelle løsninger til bedriftsmarkedet og kan tilby en lang rekke kvalitetsprodukter, som får hverdagen til å flyte bedre. I vår nettbutikk finner du et stort utvalg av praktiske skillevegger til oppdeling av kontor- og konferanselokaler. Våre skillevegger finnes i flere farger, størrelser og materialer. De kan settes sammen på kryss og tvers, så de tilpasses de fleste romtyper.

Bli inspirert

Klikk deg inn i dag og lær mer om hvordan du bestiller skillevegger eller romdelere på nett. Våre erfarne og dedikerte samarbeidspartnere sitter klare til å svare på dine spørsmål. I nettbutikken kan du finne inspirasjon til løsninger og bestille det du ønsker med noen få klikk.