6.png

Serveringsvogn

Større mobilitet og bedre plass

Mer bordplass, mer oppbevaringsplass, enkel transport og høyere effektivitet. Høres det attraktivt ut? Med en serveringsvogn kan du gjøre arbeidet på kjøkkenet både enklere og morsommere. En serveringsvogn gir deg den ekstra plassen du mangler, uten at du behøver å investere i en dyr ombygging. Bruk din serveringsvogn i kantinen, arbeidskjøkkenet, restauranten eller i storkjøkkenet og gled deg over større mobilitet og bedre plass. Her finner du et stort utvalg av kvalitetsvogner til attraktive priser. Bestill din nye serveringsvogn her på vår webshop, det er både enkelt, raskt og billig, og vi tilbyr alltid fraktfri levering, uansett størrelsen på ordren.

Robuste og hygieniske vogner

Optimaliser arbeidsforholdene i kjøkkenet med en serveringsvogn. Takket være det robuste, gjennomtenkte designet oppnår du en smart mobil løsning som du kan flytte rundt. Kjøkkenbordet kan derfor enkelt utvides etter behov, og maten transporteres derfra til dit den skal serveres uten at man trenger å gå flere ganger. Alle våre modeller har gode, lettkjørte og dreielige gummihjul, som kan brukes på alle rette underlag. Vognen er av lakkert metall som veldig motstandsdyktig overfor slitasje, og de romslige platene er enkle å rengjøre for en hygienisk og brukervennlig løsning.

Ranger denne artikkelen
(918 Stemmer)

Enkel og rask servering

Med en serveringsvogn kan du sikre en enkel og hurtig servering i kantiner, kafeteriaer og andre spisesteder. I vårt sortiment finner du et stort utvalg av vogner i forskjellige farger, alle i robust kvalitet og med høy hygienestandard, som gjør dem til et populært valg i husholdninger i alle størrelser og storkjøkken. En serveringsvogn kombinerer høy kapasitet med lav vekt, så det er både enkelt og sikkert å transportere selv tunge annretninger rundt. To av hjulene er utstyrt med en brems for bedre sikkerhet og funksjonalitet. Parker ditt serveringsbord i kantinen, og kjør det enkelt ut igjen når det skal vaskes opp.

Serveringsvogn online

Kjøp din serveringsvogn online og velg mellom en lang rekke kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser. Vi har nøye valgt ut de beste bordene på markedet, og tilbyr dem til attraktive online priser her i vår webshop. Når du kjøper et serveringsbord er du derfor garantert høy kvalitet, til en fordelaktig pris. Alle våre produkter er fra annerkjente produsenter, spesielt utviklet til bruk på arbeidsplassen. Klikk i menyen til venstre og finn ditt nye serveringsbord under kategorien ”kontormøbler.”

Lettere og morsommere arbeidsdag

Vi er spesialister i møbler og inventar til arbeidsplassen, og våre ambisjoner er å få arbeidsdagen til å gli lettere ved hjelp av riktige møbler og godt, solid inventar. Vi håper at du vil la deg inspirere av vår hjemmeside og at du finner riktig serveringsvogn. Har du spørsmål kan du alltid ta kontakt med våre samarbeidspartnere direkte. Det gjør du ved å klikke på et av produktene her på siden, og finner deres kundeservice. Besøk deres webshop, legg den ønskede varen i innkjøpskurven og gled deg til en lettere og morsommere arbeidsdag med en smart, robust og hygienisk serveringsvogn.