8.png

Sekkevogn

Rimelig sekkevogn med fri frakt

Mangler bedriften en god, robust sekkevogn? Da har du kommet til rett sted. Vi er totalleverandør av inventar og arbeidsutstyr til bedriftsmarkedet og kan tilby en profesjonell sekkevogn til en rimelig pris i vår internettbutikk. Klikk på en av produktene her, og du kommer rett til vår nettbutikk hvor du kan velge fra et stort utvalg, samt enkelt og raskt bestille din sekkevogn på nettet. Hos oss får du alltid konkurransedyktige priser og god kundesørvis. Bestill din nye sekkevogn i dag eller kontakt vår leverandør for å høre mer om hva vi kan tilby.

Enkel og sikker transport

Med en sekkevogn er det lett å flytte kasser, sekker, gods, varer og andre uhåndterbare gjenstander på en enkel måte, som ikke belaster transportøren for hardt. Arbeidet blir lettere og arbeidsskader som følge av tunge løft forbygges effektivt. Her kan du finne en sekkevogn til ethvert formål. Velg i mellom en klassisk modell med en liten plate som det er lett å komme rundt med, eller bestill en sekkevogn med mer kapasitet og stor plate. Du kan også velge en sekkevogn med spesialfunksjoner, som sammenleggbar ramme som kan øke kapasiteten etter behov, ekstra store hjul eller spesialhåndtak.

Ranger denne artikkelen
(947 Stemmer)

Sekkevogn til store og små oppgaver

Optimer arbeidsforholdene med en sekkevogn som er nøye tilpasset din virksomhet. Her kan du velge fra vår store varekatalog som har mange forskjellige modeller, både når det gjelder design, størrelse, farge, kapasitet og spesielle funksjoner. Noen egner deg for forefallende løftearbeid i mindre virksomheter og butikker, mens andre er spesielt utviklet for de tyngre oppgavene i for eksempel varehus, lagerbygninger, offentlige institusjoner og industribedrifter. Vil du forsikre deg om at du velger den rette sekkevognen, er du alltid velkommen til å kontakte vår leverandør for personlig betjening.

Spesialbygget sekkevogn

Har du noen spesielle behov så bør du velge en sekkevogn som imøtekommer dette. Det kan være en såkalt trappemaskin, som er elektrisk styrt og som gjør det mulig å frakte opp og ned trapper uten manuelle løft. Det kan også være en ekstra bred sekkevogn med fire hjul i stedet for to, en sammenleggbar sekkevogn eller en vogn med påmontert sekk eller lokk. Uansett hvike behov og ønsker du har, så har vi helt sikkert den rette løsningen til en god pris.

Sekkevogn fra 80 til 350 kg

Hvor mange kilo skal bedriftens sekkevogn kunne bære? Velg mellom mange forskjellige modeller med kapasitet på eksempelvis 150, 250 eller 350 kg. Til lettere oppgaver kan du velge en mindre, let håndterbar 80 kg. sekkevogn som er lett å kjøre rundt og få plass til hos mindre virksomheter. Uansett hvilke ønsker du har så kan vi tilby en god og robust sekkevogn til en rimelig pris.

Sekkevogn på nettet

Bestiller du din sekkevogn på nettet får du mange fordeler. For det første er prisene ofte lavere enn i fysiske butikker, du får adgang til et større utvalg, samt at du slipper styret med å stå i kø og frakte varene hjem. Når du bestiller på nettet kan du sitte i fred og ro å vurdere mulighetene, før du med noen enkle klikk bestiller her på siden. Kort tid etter bestilling vil du motta din nye sekkevogn i posten, raskt og sikkert. Flere av våre leverandører leverer fraktfritt.