8.png

Rullebord

Transport og oppbevaring

Et rullebord gir ekstra oppbevaring og arbeidsplass, og fungerer dessuten også som et smart hjelpemiddel til transport av mindre gjenstander. Vi har spesialisert oss i inventar og innredningsløsninger til næringslivet, og tilbyr et stort utvalg av kvalitetsprodukter til attraktive priser. Klikk på et av produktene her på siden og du lander i våre samarbeidspartneres webshop, der du kan velge et godt og solid rullebord ut fra deres mange modeller, spesiellt utviklet til bruk på arbeidsplassen.

Praktisk redskap

Skap mer mobilitet og høyere arbeidstempo på arbeidsplassen med et rullebord. Med et rullebord er det lett å flytte mange gjenstander fra A til B, uten å gå mange ganger. Et rullebord er enkelt å kjøre rundt, selv på begrenset plass, og det fungerer også fint som et bord som kan flyttes etter behov. Det er en rekke fordeler ved å ha et rullebord på arbeidsplassen. Det gir mobil oppbevaringsplass, er lett å flytte rundt, og det er raskt å rulle det under ett annet bord når det ikke er i bruk dersom du vil spare plass. Et rullebord er derfor et praktisk redskap på alle virksomheter der det er behov for å transportere gjenstander rundt og få enkel tilgang til ekstra oppbevaring- og arbeidsplass.

Ranger denne artikkelen
(923 Stemmer)

Rullebord i mange varianter

Et rullebord er et manuelt transporthjelpemiddel med hjul, og en eller flere rette flater til transport av småting. Her finner du modeller til alle formål og i en rekke funksjonelle design. Velg mellom et rullebord med eller uten håndtak, med en, to, tre eller flere transportflater eller med kant på hyllene. Velg også mellom flere forskjellige størrelser og formater, f.eks. et høyt og smalt rullebord som sparer plass eller et bredt og romslig rullebord som gir god plass på bordet.

Bruksmuligheter

Et rullebord kan for eksempel brukes som serveringsvogn, bordvogn eller en praktisk piccolinevogn til transport av kontorartikler og post. Skal rullebordet brukes i kjøkken eller kantine vil det være fordelaktig med en modell i rustfritt stål som tåler varme og fukt, og som er lett å holde rent. Et rullebord som skal benyttes på kontoret kan for eksempel være i lakkert tre som kombinerer elegant look med gode og robuste materialer. Til lager og verkstedbruk vil et rullebord i metall ofte være det beste.

Rullebord online

Bestill ditt nye rullebord online allerede i dag, og motta det med posten kort tid etter bestilling. Det er både enkelt og billig å handle kontormøbler online, og flere leverandører tilbyr også gratis frakt. Finn ditt nye rullebord under kategorien ”kontormøbler”, og la deg inspirere av våre mange flotte modeller i forskjellige design.

Kundeservice

Er du i til om hvilket rullebord du skal velge, eller har du spørsmål til produkter i leverandørens webshops, så står de alltid klare med veiledning og hjelp. Kontakt deres kundeservice på telefon eller via deres live chat, så vil en av deres dyktige og erfarne medarbeidere gi deg råd og hjelp til å finne riktig rullebord.