20.png

Rengjøringsvogn

Rengjøringsvogn til arbeidsplassen

En rengjøringsvogn av god kvalitet gjør arbeidet lettere, og minsker effektivt risikoen for arbeidsskader. Vi viser solide og ergonomisk korrekte rengjøringsvogner online. Alle produkter er av høy kvalitet og spesielt utviklet til bruk på arbeidsplassen. Du kan bestille dine nye rengjøringsvogner direkte her på siden, så sender vi fraktfritt, raskt og sikkert. Optimaliser sikkerheten og produktiviteten på arbeidsplassen allerede i dag, med solide, funksjonelle og sikkerhetsgodkjente rengjøringsvogner.

Forebygg arbeidsskader

Hvert eneste år blir det meldt et stort antall arbeidsskader som har oppstått i forbindelse med rengjøringsarbeid. Rengjøring er hardt fysisk arbeid, og derfor er gode, moderne og ergonomisk korrekte arbeidsredskaper som ordentlige rengjøringsvogner uunnværlig på alle arbeidsplasser. Bedre rengjøringsvogner kan aktivt medvirke til å begrense de skadelige påvirkninger som de ansatte utsettes for under rengjøringsarbeidet. Kjøp av nye, sikkerhetsgodkjente rengjøringsvogner er derfor en investering i ansattes trivsel, og et effektivt vern mot dyre sykemeldinger og risiko for erstatningskrav i forbindelse med mer alvorlige arbeidsskader.

Ranger denne artikkelen
(878 Stemmer)

Rengjøringsvogner til alle behov

Kjøp rengjøringsvogner og få mer trygghet og bedre arbeidseffektivitet hver eneste dag. Alle våre rengjøringsvogner oppfyller kravene i arbeidsmiljøloven, og lever opp til gjeldende regler om sikkerhet og gode, sunne arbeidsstillinger. Derfor er du alltid sikret en forsvarlig løsning når du handler hos oss. Vi selger rengjøringsvogner i mange forskjellige størrelser og design, slik at dere kan få den løsningen som best matcher deres behov og forventninger. Velg mellom store rengjøringsvogner med mye smart tilbehør og mange funksjoner, og små, plassbesparende rengjøringsvogner, som det er lett å flytte rundt, selv på begrenset plass.

Utstyr til rengjøringsvogn

Med til rengjøringsvogner hører naturligvis det rette arsenal av tilbehør, rengjøringsmidler og rengjøringsartikler. Her ser du et stort sortiment av ekstra utstyr til rengjøringsvogner, som bl.a. bøtter, mopper, svamper, hjul og mye mer. Dere kan derfor sette sammen utstyret i deres rengjøringsvogn slik at det passer perfekt til deres behov. Det store utvalget av tilbehør og reservedeler kan dessuten forlenge levetiden på deres rengjøringsvogn markant, da det er enkelt å skifte ut f.eks. et slitt hjul eller kjøpe nye hygieniske plastikkbøtter når de gamle er blitt forkalket og vanskelige å rengjøre.

Profesjonell leverandør

Med våre leverandører av kontorartikler er du sikker på å alltid få kvalitetsprodukter til bra, konkurransedyktige priser. Vi er en pålitelig og kompetent samarbeidspartner som leverer høy service under alle deler av kjøpet, fra rådgivning og salg, til levering og besvarelse av eventuelle oppfølgingsspørsmål. Kjøp rengjøringsvogner hos våre leverandører og gled deg over et profesjonellt samarbeid, der du alltid er i gode hender, og sikker på å få akkurat den varen som du har bestilt. Bestill dine nye rengjøringsvogner allerede i dag, eller kontakt våre leverandører for mer informasjon om hva de kan tilby deg og din virksomhet.