4.png

PC oppheng

Velfungerende arbeidsmiljø

Med et PC oppheng kan dere få et ryddig og velfungerende arbeidsmiljø, med fokus på system, plass og orden. Vi leverer praktiske, robuste og elegante pc oppheng til virksomheter i alle størrelser. Bruk vårt oppheng til pc i virksomheten, institusjonen, verkstedet eller i butikken, og gled deg over et flott resultat, som får hverdagen til å gli lettere. Alle våre PC oppheng kan bestilles direkte her på hjemmesiden, det er både enkelt, raskt og billig.

Liten investering, stor effekt

PC oppheng skaper orden på arbeidsplassen, og gjør rengjøringen lettere. Med et pc oppheng kan du enkelt og sikkert løfte din pc opp fra gulvet og sette den fast under bordplaten for en diskret og praktisk oppbevaring. Stadig flere arbeidsplasser velger å investere i pc oppheng, slik at deres medarbeideres arbeidsområde blir mer funksjonelt, ergonomisk korrekt og lettere å rengjøre. Et PC oppheng er en liten investering, med stor effekt.

Ranger denne artikkelen
(911 Stemmer)

Oppheng til PC

En pc server som står på skrivebordet tar opp unødvendig plass, mens en pc server plassert på gulvet er veldig utsatt for støv. Løsningen er et PC oppheng som gjør det mulig å montere serveren på et stativ under bordplaten. Det er også mulig å få et PC oppheng til å montere på veggen, noe som er en fordelaktig løsning når man har arbeidsbordet plassert ut fra veggen, og det ikke er plass ved siden av bordet. Her finner du oppheng til PC i mange forskjellige varianter, slik at du kan velge den løsningen som passer best til deres virksomhet.

Fleksible løsninger

Ønsker du ikke at PC opphenget skal være på veggen eller under bordplaten, kan du velge en løsning der serveren settes fast til bordbenet. Det kan være fordelaktig når det sitter mange medarbeidere på samme kontor, da serverne kan samles parvis, og dermed skape mer benplass. Du kan også velge et PC oppheng med glideskinner og spenner som gjør det mulig å spenne serveren fast, slik at den står sikkert og samtidig enkelt kan trekkes ut når det skal gjøres rent under bordet.

PC Oppheng online

Vi har nøye søkt gjennom utvalget av oppheng til PC, og valgt ut de beste løsningene. Du finner derfor utelukkende gode, solide kvalitetsmerker her i våre samarbeidspartneres webshop. Alle deres PC oppheng har et stilrent og minimalistisk design, som sikrer at de glir enkelt og diskret inn i den eksisterende kontorinnredningen.

Innredningsløsninger til næringslivet

En rekke av de store aktørene på markedet er totalleverandører av innredningsløsninger til næringslivet. I deres webshop finner du alt innen kontormøbler, oppbevaring og verkstedinventar. De løser større og mindre oppgaver for virksomheter av alle typer, og leverer alltid den avtalte vare til den avtalte pris. Kjøp PC oppheng hos en av de ledende leverandørene innen kontormøbler og kontorinnredning, og få en pålitelig og kompetent leverandør med kvalitetsprodukter til bra, konkurransedyktige priser. Har du spørsmål til deres produkter, eller er du i tvil om hvilket PC oppheng du bør velge, er du alltid velkommen til å ta kontakt med dem direkte. De gjør sitt ytterste for å hjelpe deg og imøtekomme eventuelle spesielle henvendelser.