20.png

PC bord

PC bord online

Kjøp pc bord online hos din leverandør av kontormøbler og innredningsløsninger for næringslivet.

Her på siden kan du velge mellom en lang rekke kvalitetsmøbler fra annerkjente produsenter, spesielt designet til bruk på arbeidsplassen. Med et pc bord fra en av de store online aktørene får du derfor en gjennomtenkt løsning der funksjonalitet, estetikk og komfort er i høysete. Klikk i menyen til venstre og bestill ditt nye pc bord direkte fra våre samarbeidspartneres webshop. Det er både enkelt, raskt og billig.

Optimale arbeidsbetingelser utidssvarende

En god arbeidsstilling er noe av det aller viktigeste når det gjelder forebyggelse av skader, økt effektivitet og mer arbeidsglede. Med et profesjonellt pc bord gir du dine ansatte de beste mulige betingelser for å yte optimalt gjennom hele arbeidsdagen. Et godt pc bord og en arbeidsstol som passer til, gjør det mulig å justere arbeidsstillingen etter behov og dermed effektivt redusere følgevirkningene av ensformig og stillesittende arbeid.

Ranger denne artikkelen
(906 Stemmer)

Færre sykedager

Lange arbeidsdager med stillestående eller stillesittende arbeide øker risikoen for skader og smerter i ledd. Noen av de mest typiske problemene er smerter i ryggen, skulder, knær eller håndleddene. Skader forårsaket av dårlige arbeidsstillinger medfører et stigende sykefravær og kan på sikt resultere i langvarig sykdomsperioder. Et utdatert pc bord som ikke kan variere arbeidsstillinger kan derfor være den direkte årsaken til flere sykedager hos virksomheten.

Langtidsinvestering

Heldigvis er det mye man kan gjøre som virksomhet for å redusere sykefraværet. Et godt arbeidsmiljø med ergonomiske arbeidsmøbler som gir mulighet for en sunn arbeidsstilling er et av de aller mest effektive våpen mot sykefravær. En investering i et godt pc bord og en god stol er derfor en langtidsinvestering som raskt kan tjene seg inn i form av lavere sykefravær og høyere arbeidseffektivitet.

Det helt riktige pc bordet

Velg det helt riktige pc bordet til virksomheten og få gladere ansatte. Her i webshoppen kan du velge mellom en lang rekke bord som er spesielt utviklet til arbeidsbruk. Det betyr at bordene er fremstilt av solide og hardføre materialer som tåler å bli brukt, og med en overflatebehandling som er enkel å rengjøre og er modstandsdyktig overfor risser og slit. Velg et klassisk pc bord i flotte tresorter eller et moderne pc bord i iøyefallende design. Vi har bord i mange forskjellige størrelser, utforminger og prisklasser - alle av høy kvalitet og til gode priser.

Stort utvalg

Mange av de store aktørene tilbyr et stort utvalg av kontormøbler av høy kvalitet. Velg mellom arbeidsbord i mange forskjellige størrelser, design og prisklasser. Se for eksempel våre møtebord, barbord, verkstedbenker, utendørs bord og flotte sortiment av justerbare skrivebord. Mangler du et pc bord eller et annet arbeidsbord til virksomheten, kan du finne kvalitetsprodukter til bra, konkurransedyktige priser her. Mange av våre samarbeidspartnere leverer fraktfritt, uansett størrelse på orderen. De står også alltid klare med informasjon og veiledning i live chat kundesupport.