9.png

Oppslagstavle / oppslagstavler

Idéutveksling og kommunikasjon

Oppslagstavler er et av de mest populære arbeidsredskapene til idéudvikling, åpen oppbevaring og intern kommunikasjon. En oppslagstavle er både plassbesparende og billig i anskaffelse og kan brukes til en rekke forskjellige formål. Bruk oppslagstavler i konferanserommet, personalrommet, på kontoret eller i møtelokalet, og gled dere over kreativ, praktisk og underholdende oppbevaring på arbeidsplassen. Her finner du et stort utvalg av oppslagstavler til næringslivet. Velg mellom mange forskjellige størrelser, farger, design og materialer. Klikk på produktene her på siden og se det aktuelle utvalget av kvalitetsriktige oppslagstavler til sterke, konkurransedyktige priser.

Huskelapper, skjemaer og kalendere

Få orden, inspirasjon og bedre kommunikasjon på arbeidsplassen med en oppslagstavle. En oppslagstavle kan for eksempel brukes til notater, passord, huskelapper og småting som man ønsker skal være synlige og tilgjengelige i hverdagen. Utover det er en oppslagstavle velegnet til de dokumenter som brukes hver dag, som bl.a. skjemaer, regler, veiledninger, telefonlister, kalendere og lignende. Takket være sin synlige montering på veggen sikrer en oppslagstavle at innholdet blir sett av flest mulig.

Ranger denne artikkelen
(928 Stemmer)

Praktisk moodboard

I kreative bransjer brukes oppslagstavler ofte til brainstorming eller som et moodboard, hvor det samles utklipp, bilder, sitater og lignende. En oppslagstavle kan dermed bli et viktig redskap i den indledende ideutviklingen. De forskjellige oppheng kan byttes ut løpende og flyttes rundt, slik at alle har et visuelt overblikk på prosjektet. Her finner du et spennende sortiment av oppslagstavler i store størrelser, som passer veldig bra til ideutvikling.

Skaper god stemning

En oppslagstavle kan også brukes til å skape god stemning på arbeidsplassen. Bruk den til underholdning i form av sitater, bilder, morsomme tegninger og avisutklipp, eller bruk den som et alternativ til blomster og pynt på skrivebordet. En oppslagstavle kan også fungere som en flott og kunstnerisk installasjon på kontoret der medarbeidere kan utveksle tanker, ideer og små humørspredere. Sett opp fine, fargerike bilder, tørkede blomster, en morsom nøkkelring, postkort fra kollegaer som er ute å reiser, eller priser og diplomer som selskapet har mottat. Dermed blir oppslagstavlen en personlig dekorasjon og et bilde på selskapets ansikt og stemning akkurat nå.

Utvalg og tilbehør

I et aktivt og ambisiøst selskap kan man raskt gå tom for plass på oppslagstavlen. Det kan derfor ofte lønne seg å investere i en stor modell eller eventuelt flere små oppslagstavler som kan plasseres i et inspirerende system på en større vegg. Vi viser mange forskjellige oppslagstavler med enten magnet- eller nålfunksjon og i mange flotte farger, som gir ekstra farge på kontoret. En oppslagstavle med glatt overflate gir dessuten mulighet for å bruke post-it eller andre merke metoder. Finn din nye oppslagstavle her hvor du også kan finne et spennende utvalg av ekstrautstyr som kraftige magneter, tavleviskere og whiteboard tusjer.