3.png

Oppbevaringsskap

Hold orden på tingene

Skap en fin og funksjonell innredning på arbeidsplassen med et elegant oppbevaringsskap. Med et oppbevaringsskap kan du enkelt holde styr på kontorets eller verkstedets mange småting og effektivt redusere bunker, stabler og rot. Bruk ditt oppbevaringsskap til ringpermer, kopipapir, kulepenner, toalettartikler, arkivbokser og husholdningsartikler. Takket være det strømlinjede designet og de gode, romslige hyldene har du en fin mulighet for å sortere og skape system i selskapets oppbevaringsskap, til glede for alle.

Oppbevaring og depot

Få enkel tilgang til det du har bruk for. Med et oppbevaringsskap kan alle arbeidsredskaper få sin egen plass, så det er raskt og enkelt for alle å finne det de har bruk for. Et oppbevaringsskap kan både brukes til de tingene man bruker flere ganger daglig, og som et praktisk depot til ekstra innkjøp. Dermed er det alltid enkelt å fylle kopimaskinen når den er tom for papir eller toner, finne riktig ringperm og holde styr på regnskaper. Et oppbevaringsskap er en flott og praktisk løsning som forenkler hverdagen.

Ranger denne artikkelen
(933 Stemmer)

Stort utvalg

Kjøp ditt oppbevaringsskap online og velg mellom en rekke av fine kvalitetsprodukter. Få et oppbevaringsskap i klassisk trefarge eller et moderne og stilfullt oppbevaringsskap i iøyefallende farger som rød eller blå. Vi fører skaper i mange forskjellige størrelser og design, enten du ønsker en høy smal modell, et romslig dobbeltskap eller et plassbesparende oppbevaringsskap med lav dybde som kan monteres på veggen. Felles for våre skap er profesjonellt look og kompromisløs kvalitet.

Oppbevaringsskap i metal eller laminat

Også når det gjelder materialer har du stor valgfrihet når du kjøper oppbevaringsskap. Vi leverer både modeller i robust, overflatebehandlet metal som er lakkert i flotte farger, og elegante modeller i laminat, som gir et tidsløs og klassisk look til kontoret. Du kan også velge et moderne oppbevaringsskap i sort eller hvitt, som er enkelt å integrere i den eksisterende innredningen, og som holder seg flott i årevis uten at du blir lei av det. Uansett hva slags smak og preferanser du har, kan vi tilby et profesjonellt oppbevaringsskap i høy kvalitet.

Fleksibel løsning

Få en individuel og fleksibel løsning med et oppbevaringsskap. Noen skap har avtagbare hyller, som gjør det enkelt å innrette skapet etter aktuelle og skiftende behov. Bruk høye hyller til ringpermer og arkivbokser, og lave hyller til brosjyrer, disketter og andre smågjenstander. Det er både raskt og enkelt å flytte rundt på hyllene så du alltid har optimal plass og oversikt.

I trygge hender

Klikk på produktene her på siden og velg ditt favoritt oppbevaringsskap fra våre leverandørers omfattende utvalg. Alle varer kan bestilles direkte fra våre samarbeidspartneres hjemmeside og noen av dem sender fraktfritt direkte til din arbeidsplass. Dermed kan du spare både tid og penger når du handler. Våre samarbeidspartnere er pålitelige og lojale leverandører som alltid leverer den avtalte vare til avtalt pris, og som gjerne står til rådighet med informasjon og veiledning ved behov. Du er med andre ord i trygge hender når du kjøper oppbevaringsskap eller andre kontormøbler fra dem.