3.png

Nøkkelskap

Hold oversikt

Hold oversikt over virksomhetens nøkler med et robust og praktisk nøkkelskap. Her finner du et stort utvalg av kvalitetsprodukter til arbeidsplassen, som øker både effektivitet, sikkerhet og arbeidsglede. Alle varer er av høy kvalitet og kan bestilles direkte fra våre samarbeidspartneres hjemmeside. Hos våre leverandører av kontormøbler får du alltid et stort utvalg, attraktive priser og noen av dem har også fraktfri levering, uansett størrelse på ordren. Klikk på et produkt her på siden, og bestill ditt nye nøkkelskap allerede i dag. Du finner mange forskjellige størrelser, design, farger og prisklasser, og vi har helt sikkert også den riktige løsningen for deres virksomhet.

Ikke mist nøkler

Hvor er nøkkelen til lageret, firmabilen eller kopimaskinen? I en travel hverdag er det enkelt å miste oversikten og legge fra seg viktige nøkler. Det fører ikke kun til irriterende forsinkelser, men kan også koste dyrt i bortkomne nøkler og utskiftning av låser. Nøkler som ligger og flyter øker risikoen for tyveri og er samtidig med å sette ned arbeidstempoet. Unngå unødig nøkkelrot med et smart nøkkelskap. Et nøkkelskap gir oversikt over alle virksomhetens nøkler, slik at de alltid er enkle å finne, og så de ikke havner i hendene på uvedkommne.

Ranger denne artikkelen
(935 Stemmer)

Låst nøkkelskap

For ekstra høy sikkerhet kan vi anbefale et nøkkelskap med lås. Våre samarbeidspartnere tilbyr et stort utvalg av låsbare skap. Velg mellom mekanisk eller elektronisk sikring, og få mer trygghet i hverdagen. Med et låsbart nøkkelskap er du sikker på at viktige og verdifulle nøkler oppbevares forsvarlig. Vi anbefaler at virksomhetens nøkkelskap er avlyst både i og utenfor arbeidstiden for maksimal sikkerhet. Klikk på de enkelte produktene for mer informasjon, mål og priser, og gled deg til å oppleve de mange fordelene med et låsbart nøkkelskap.

Stort utvalg

Klikk på ditt nye nøkkelskap her på siden, og velg mellom en lang rekke kvalitetsprodukter fra annerkjente produsenter i inn og utland. Våre leverandører har nøye valgt ut de beste produktene på markedet, og samlet dem i deres webshop, slik at du alltid har enkel oversikt over aktuelle muligheter. I deres omfattende sortiment finner du alt fra det klassiske hvite nøkkelskapet i metall, til det moderne nøkkelskapet med elektronisk lås og en rå, sort overflatebehandling. Også når det gjelder størrelse og mål er det mulig å finne en løsning som matcher deres spesifikke ønske og behov.

Om oss

Vi samarbeider med eksperter i innredningsløsninger og inventar til næringslivet. Når du kjøper varer via våre samarbeidspartnere er du sikret en profesjonell løsning med kvalitetsprodukter som er spesielt utviklet til bruk på arbeidsplassen. Våre samarbeidspartnere selger utelukkende gode, annerkjente merker, der slitestyrke, estetikk og funksjonalitet er i høysetet. Ikke gå på kompromiss med kvaliteten når du kjøper inventar til virksomheten. Velg din trofaste og kompetente leverandør her, og få en løsning som du kan ha glede av i mange år fremover. Klikk allerede nå på produktene, og velg ditt favoritt nøkkelskap.

Kundeservice

Kontakt våre leverandører direkte og få mer informasjon om hvordan du kan bestille et profesjonellt nøkkelskap online. Deres erfarne og vennlige medarbeidere sitter klare ved telefonen og på live chatten for å besvare dine spørsmål og hjelpe deg med å velge riktig nøkkelskap. Med deres store bransjeerfaring har de et godt øye for hvilken løsning som matcher hvilket behov, og du er derfor i trygge hender når du velger dem som leverandør.