14.png

Metallskap

Metallskap online

Metallskap gir sikker oppbevaring på arbeidsplassen. Et metallskap er ekstremt motstandsdyktig overfor risser, slitasje, fukt, varme og direkte vannpåvirkning, og er derfor velegnet til verksteder, industrivirksomheter og i sunnhetssektoren. Ved å klikke på produktet her på siden kan du kjøpe profesjonelle metallskap online til bra, konkurransedyktige priser. Vi har et omfattende utvalg av robuste modeller i forskjellige størrelser, farger, design og prisklasser. Alle varer kan bestilles direkte fra våre leverandørers webshop, og noen av dem sender fraktfritt. Klikk på et av produktene her på siden, og søk i våre samarbeidspartneres store sortiment av metallskap og kabinetter i metall, og velg det skapet som passer best for deg.

Ranger denne artikkelen
(894 Stemmer)

Bruksmuligheter

Et metallskap er både en prisvennlig og en robust oppbevaringsløsning, som kan brukes til mange forskjellige formål. Bruk det som industriskap eller arkivskap, eller skap en kreativ innredning ved å kombinere metallskap med reoler og skap av tre. Til spesielt følsomme gjenstander bør du alltid velge et metallskap. Et metallskap kan blandt annet brukes til oppbevaring og beskyttelse av personlig verneutstyr og kjemikalier, sterke rengjøringsmiddler eller til medisin. Metallskap er også velegnet til verkstedskap, der de gir robust og vannavvisende beskyttelse av verktøy, tekstiler og mindre maskiner. Metallskap kan også brukes som en rengjøringsvennlig, slitesterk og billig oppbevaringsløsning i garderoben, skifterommet eller personalrommet.

Metallskap med lås

For ekstra sikkerhet kan du velge et låsbart metallskap. Denne løsningen anbefalles dersom ditt metallskap skal brukes til oppbevaring av skadelig, brannfarlig eller kostbare gjenstander, som medisin og kjemikalier. Et låsbart metallskap kan også anbefales hvis det skal brukes til oppbevaring av personlige eiendeler, for eksempel ansattes klær. Våre samarbeidspartnere har et stort utvalg av metallskap, med og uten lås. Alle skap er av høy kvalitet, og er meget motstandsdyktig overfor daglig bruk.

Oppbevaring til verksted, industri og våtrom

Mangler du oppbevaringsplass i et rom med spesielle belastninger, f.eks. våtrom eller et verksted med mye støv, kan et metallskap være den riktige løsningen. Et metallskap er vannavvisende og veldig lett å rengjøre. I tillegg kan det, i motsetning til f.eks. tre, motstå både høy luftfuktighet og høye temperaturer, uten å ta skade. Til verksteder, industri og lagerbygg kan det derfor være fordelaktig å velge et metallskap som oppbevaringsløsning.

Høy kvalitet og lave priser

Vi setter vår ære i å tilby kvalitetsprodukter til bra priser. Det betyr at du alltid finner gode tilbud på førsteklasses produkter, når du besøker oss. Vi dekker alle virksomhetstyper, og løser både store og små oppgaver innen innredning og utstyr til næringslivet. Alle de viste metallskap er av bra merker, som tar utganspunkt i gjennomtenkte design og nøye utvalgte materialer. Sortimentet blir løpende fornyet og utvidet, så hold et øye med oss, dersom du vil ha tak i de beste tilbudene.

For mer informasjon

Har du spørsmål angående metallskap eller andre produkter, kan du klikke deg videre til en av våre samarbeidspartnere, som står til rådighet med informasjon og veiledning via deres kundeservice telefon og smarte live chat. Deres medarbeidere har bransjeerfaring og kan veilede deg med tanke på hvilket metallskap du bør velge. Kontakt dem allerede i dag, og hør mer om hva de kan tilby.