14.png

Kontorstol

Høy sittekomfort på arbeidsplassen

Sitt behagelig i en solid og ergonomisk kontorstol. Vi er eksperter innen møbler og inventar til kontormiljøet, og våre samarbeidspartnere løser både store og små innredningsoppgaver for næringslivet. De kontorstolene du finner på denne siden sikrer optimal sittekomfort gjennom hele arbeidsdagen, slik at knokkler og ledd skånes best mulig, og følgevirkningene ved stillesittende arbeid effektivt forebygges. Klikk på et av produktene på siden og kom direkte til webshoppen der du finner et stort utvalg av kontorstoler i forskjellige design og prisklasser. Velg din favoritt kontorstol og bestill online.

Profesjonellt kontormiljø

Kontorstoler er blandt de møblene som brukes mest i løpet av arbeidsdagen. De utgjør derfor en viktig investering som kan ha avgjørende betydning for både arbeidsglede og bunnlinje. En god kontorstol gir økt trivsel og større arbeidsglede blandt de ansatte, som igjen fører til bedre produktivitet. Samtidig minsker arbeidsskader som musearm, hodepine, nakkespenninger og knesmerter. Sist men ikke minst vil flotte og stilfulle kontorstoler skape et strømlinjeformet kontormiljø, som utstråler profesjonalitet overfor både medarbeidere, kunder og samarbeidspartnere.

Ranger denne artikkelen
(947 Stemmer)

Sett ned sykefraværet

En god og sunn arbeidsstilling er alfa og omega på kontoret. Med en korrekt sittestilling kan effektiviteten og arbeidsgleden økes, samtidig som risikoen for skader aktivt forebygges. Ryggproblemer og smerter i bevegelsesapparatet er en av de hyppigste årsakene til sykemeldinger, og en god kontorstol er derfor en verdifull investering for hele virksomheten, som man har glede av både nå og i fremtiden. Gled de ansatte med kvalitetsriktige kontorstoler og nedsett risikoen for langvarige, smertefulle og dyre sykemeldinger. Uansett hvilke kontorstoler du velger er du garantert en løsning der design, ergonomi og holdbarhet går hånd i hånd hos våre samarbeidspartnere.

Komfort og stil

Kjøp kontorstoler online og få et førsteklasses møbel som oppfyller selv de strengeste kvalitetskrav.

I utgangspunktet skal en god kontorstol oppfylle to funksjoner, for det første skal den gi optimal sittekomfort. For det andre skal den passe inn i den eksisterende innredningen som et inspirerende designmøbel somsender ut de rette signaler om effektivitet og stil. Hos de store online leverandørene av kontorartikler har de nettopp dette i tankene når de setter sammen sitt sortiment av kontorstoler til arbeidsplassen. Det betyr at du kan velge kontorstol etter din egen personlige smak og være sikker på at du får et kvalitetsprodukt uansett hva du velger.

Stort utvalg i kontorstoler

Velkommen inn hos oss hvor du finner et bredt utvalg av ergonomiske kvalitets kontorstoler fra annerkjente produsenter som med stor suksess har kombinert klassisk eller moderne møbeldesign med fantastisk sittekomfort. Da vi utelukkende selger gode merker er alle våre kontorstoler både fine å se på, og behagelig å sitte i. Velg mellom mange forskjellige former, farger, design og tekstiler, som matcher virksomhetens stil, behov og eksisterende kontormiljø. Med de elegante nye kontorstolene får deres arbeidsplass ikke bare mulighet til å innrede dere eksklusivt og komfortabelt, men også til å kommunisere et budskap.