6.png

Kontormøbler

Billige kontormøbler online

Leter du etter kvalitetsriktige kontormøbler til en bra pris? Her finner du et stort og velassortert sortiment av kontormøbler til bra, konkurransedyktige priser. Vi har alt fra kontorstoler og skrivebord til praktiske bokreoler og romslige skap. Alle varer er av gode, robuste materialer og i lekkert design, som passer til den moderne virksomhet. Klikk på de enkelte varer for å gå til produktdetaljer, mål og pris. Alle kontormøbler kan bestilles online hos våre samarbeidspartnere, som sender dem raskt, og enkelte av dem også fraktfritt, til deres arbeidsplass.

Komfort og stil

Skal dere flytte til nye lokaler, eller skal de eksisterende kontorene freshes opp med bedre møbler?

Ranger denne artikkelen
(879 Stemmer)

På nettet finner du kontormøbler til ethvert formål, uansett hvor stor virksomheten er, og hvilken bransje dere jobber i. Alle produkter er fra gode merker, der funksjonalitet, komfort og stil sette i høysetet. Kombiner våre kontormøbler etter smak og behov, og skap en flott og uttryksfull innredning til daglig glede for alle på arbeidsplassen.

Kontorbord

Optimaliser kontormiljøet med gode, ergonomiske bord, som gir en høy sittekomfort, og forebygger arbeidsskader som ryggproblemer og musearm. Våre samarbeidspartnere har et stort utvalg av arbeidsbord, som pc bord, skrivebord, møtebord og de populære heve og senke bordene. De tilbyr også praktiske rullebord og stilfulle spisebord til kantinen. For en fleksibel og plassbesparende løsning kan vi anbefalle deres mange fine klappbord, som gjør det enkelt å skaffe ekstra arbeidsplass når behovet dukker opp. Klikk på et av produktene her på siden, og se det store utvalget av arbeidsbord i forskjellige størrelser, design og prisklasser.

Kontorstoler

Noe av det viktigste når det skal kjøpes kontormøbler er gode, ergonomiske stoler, som sikrer en sunn arbeidsstilling gjennom hele arbeidsdagen. Spesielt på arbeidsplasser med mye stillesittende arbeid er det viktig med kvalitetsstoler som kan justeres etter behov, og som gir tilstrekkelig støtte i ryggen. I vårt sortiment av kontormøbler finner du mange forskjellige stoler av høy kvalitet. Velg mellom skrivebordstoler, møtestoler, kontorstoler, barstoler, spisestoler og praktiske klappstoler som kan slåes sammen etter bruk.

Bokreoler

Skap orden på arbeidsplassen med nye smarte kontormøbler. Vi viser et stort utvalg av flotte og romslige bokreoler, i tre eller stål. Reolene er velegnet til oppbevaring av alle former for bøker, ringpermer, mapper og dokumenter, og er et elegant og brukervennlig møbel. Se for eksempel de fine bokreolene i valnøtt, eller de rå og moderne hyllene i børstet stål. Velg mellom mange forskjellige størrelser og design, og få akkurat den løsningen som matcher deres stil og behov.

Skaper og skuffemøbler

Til et godt innredet kontor trenger man også naturligvis romslige skap og praktiske skuffemøbler, som kan holde orden på de mange tingene man trenger i løpet av arbeidsdagen. Våre kontormøbler inkluderer en lang rekke flotte oppbevaringsløsninger i flotte materialer, som forener høy slitestyrke og en elegant finish. Klikk på produktene her på siden og se blandt annet de smarte arkivskapene, brannsikre skuffseksjonene, de robuste verdiskapene og praktiske nøkkelskapene. Her finner du kontormøbler online til bra priser.