16.png

Klesknagger

Stilig innredning

Innred elegang og praktisk med en flott klesknagg. Vi er spesialister innen inredning av arbeidsplasser, og kan tilby et stort og spennende utvalg av møbler og inventar som gjør arbeidsmiljøet både flottere og mer funksjonelt. I vår varekatalog kan du finne inspirasjon til moderne, fleksibel og brukervennlig innredning av virksomheten, som en elegant klesknagg som på en smart og plassbesparende måte holder orden på skift, uniform, klær eller nøkler.

Klesknagg online

Kjøp en klesknagg online og få et kvalitetsprodukt til en attraktiv pris. Alle varer kan raskt og enkelt bestilles online, og sendes fraktfritt, uansett størrelse på orderen. Klikk på de enkelte produktene for utdypende informasjon, mål og priser, eller kontakt oss for personlig betjening. Våre samarbeidspartnere setter sin ære i å skape glade, tilfredse kunder, og leverer alltid den avtalte varen til den avtalte prisen. Derfor får du en pålitelig og ansvarlig leverandør når du handler med dem. Legg den ønskede varen i handlekurven allerede i dag, og gled deg til å motta din nye flotte klesknagg.

Ranger denne artikkelen
(905 Stemmer)

Ønsk besøkende velkommen

Ønsk gjester, potensielle kunder og samarbeidspartnere velkommen med en hyggelig og innbydende garderobe. Her på siden finner du mange flotte produkter til innredning av entre, inngangsparti og foyer. Sett en stilig klesknagg på veggen slik at besøkende til virksomheten har et sted der de kan henge yttertøyet. En klesknagg er en liten, prisvennlig investering, men samtidig en avgjørende detalj hvis besøkende skal føle seg hjemme.

Hold orden på yttertøy

Få slutt på yttertøy, paraplyer og vesker som ligger og flyter rundt på arbeidsplassen. Med en robust og elegant klesknagg er det enkelt å holde orden på ansatte og kunders yttertøy. Sett en kleknagg i skifterommet, garderoben, personalrommet, ved hovedinngangen, eller hvor som helst der det er behov for en enkel og praktisk oppbevaringsplass. Med en klesknagg får du en plassbesparende og stilig løsning som kan brukes etter behov.

Bruksmuligheter

En klesknagg er en billig og allsidig løsning, som kan brukes til mange forskjellige formål. Bruk den til yttertøy, skift eller arbeidsklær som kjelledresser og uniformer. En klesknagg kan også brukes til en smart og synlig oppbevaring av nøkler til felles bruk. Til slutt kan en klesknagg brukes til praktisk oppheng av ting som skal være lett tilgjengelig, som arbeidshansker, håndsprit, felles PC vesker og lignende. Sist men ikke minst kan en klesknagg være et hyggelig og praktisk innslag i kjøkkenet, der den kan brukes til å henge opp kaffekopper og tekopper slik at de alltid er lett å ta tak i.

Gode råd

Sett ditt personlig preg på den nye klesknaggen og gjør den enda mer funksjonell. Det kan f.eks. henges kleshengere på noen av knaggene slik at jakker og frakker henger pent. Det kan også settes opp navnskilt eller andre merkinger, slik at dere får orden og system. Dette kan være en fordelaktig løsning i større virksomheter med mange ansatte og besøkende, eller i tilfeller der flere personer deler klær. En klesknagg kan f.eks. markeres med klesstørrelser, avdelingsnummer eller andre relevante betegnelser som gjør det enkelt for alle å finne det de skal bruke.