19.png

Klappstoler

Ekstra sitterplasser i en fart

Har dere bruk for ekstra sitteplasser til møtet, konferansen eller bespisningen? Løsningen er noen flotte klappstoler. Våre leverandørers klappstoler er spesielt utviklet til bruk på arbeidsplassen, noe som avspeiles i både design, materialer og sittekomfort. Bruk klappstoler i kantinen, foredragssalen eller konferanselokalet, og oppnå en løsning som er både fleksibel, stilfull og komfortabel. I menyen til venstre kan du klikke deg gjennom vårt store, velassorterte utvalg, og velge nettopp de klappstolene som matcher deres behov og ønsker.

Fleksible innredningsløsninger

I en travel og moderne virksomhet med mange aktiviteter er det bruk for en fleksibel innredning som kan tilpasses etter behov. Til dette formålet er klappstolen både en elegant og funksjonell løsning. Klappstoler kan oppbevares på minimal plass, f.eks. i depot, lagerrom eller i kjeller. Til spesielle arrangementer som stormøter, foredrag, konferanser, fester eller temadager kan det enkelt stilles opp klappstoler etter behov og dermed skape et rom tilpasset begivenheten og antall deltagere.

Ranger denne artikkelen
(895 Stemmer)

Sitt godt i en klappstol

Klappstoler får du i mange forskjellige prisklasser og kvaliteter. Kanskje har du dårlig erfaring med en klappstol som vipper, velter eller er vanskelig å folde ut, eller som bare er ubehagelig å sitte på. Våre samarbeidspartnere har nøye gjennomsøkt markedet og valgt ut en rekke kvalitetsprodukter som lever opp til de strengeste krav om ergonomi, stil og holdbarhet. Det betyr at du får en stittekomfort som tilsvarer en tradisjonell stol. Med klappstoler unngår du irritasjonsmomenter og dårlig komfort. Alle våre samarbeidspartneres stoler er designet av bra materialer og er spesiellt utviklet til bruk på arbeidsplassen.

Klappstoler i tre, plast eller metall

Klappstoler gjør innredningen til en lek. Velg mellom flotte, tidløse klappstoler i forskjellige tresorter, prisvennlige klappstoler i robust plast eller moderne pklappstoler i rått og stilfullt metall.

Alt etter smak og behag kan du få klappstoler med eller uten polstring, armlene og spesiell ryggstøtte. Alle våre klappstoler er enkle å slå sammen for en mobil og plassbesparende løsning. Til noen av våres klappstoler er det dessuten mulig å velge spesielle beslag som gjør det mulig å samle stolene i flotte og like rekker.

Klappstoler online

Kjøp klappstoler online og spar mange penger på kontormøbler av høy kvalitet. Klikk på et av produktene her på siden og gå til våre leverandørers webshop. Her finner du et bredt sortiment av interiør og innredningsløsninger til verksteder, kontorer, offentlige institusjoner, kantiner og konferanserom. De fører utelukkende produkter fra annerkjente produsenter som er kjent for å levere godt håndtverk og gjennomførte design. Du er derfor sikret et produkt som oppfyller selv de strengeste krav til god komfort og lang levetid.

Personlig rådgivning

Kontakt våre samarbeidspartnere direkte og få mer informasjon om hvordan du bestiller klappstoler online. Ring til deres kundeservice eller benytt den smarte live chat funksjonen (dersom de har det). Dyktige og vennlige ansatte sitter klare til å besvare dine spørsmål. Har du spesielle ønsker så vil de gjøre sitt ytterste for å imøtekomme disse. Vi håper du finner nettopp de klappstolene du ønsker, og ser frem til å betjene deg.