11.png

Klappbord

Spar kostbar gulvplass

Et klappbord gir fleksibilitet på arbeidsplassen. Med et klappbord er det lett å innrede etter skiftende behov. Slå det opp når det er bruk for ekstra arbeidsbord, og spar plass etter endt bruk. Et klappbord kan raskt foldes og stables, slik at det opptar minimalt med plass. Våre samarbeidspartnere er eksperter innen innredningsløsninger for næringslivet, og de tilbyr et stort utvalg av kvalitetsprodukter, som kan bestilles direkte ved å klikke på produktene her på siden. Klikk på et produkt og bestill et førsteklasses klappbord til en bra, konkurransedyktig pris.

Større fleksibilitet

Med arbeidsfunksjoner, prosjekter og aktiviteter som konstant er i utvikling, kan det være en utfordring å skape en optimal innredning av arbeidsplassen. Dette gjelder spesielt mindre virksomheter med begrenset plass. En god og funksjonell løsning er et klappbord som kan tas frem etter behov. Med et robust klappbord er muligheten for å skalere mengden av bordplass ikke lenger et problem. På et sekund kan mengden av arbeidsplass økes, og etter endt bruk kan det ekstra klappbordet enkelt og raskt foldes sammen og settes vekk.

Ranger denne artikkelen
(940 Stemmer)

Klappbord av høy kvalitet

Kjøp ditt klappbord og få et produkt som lever opp til de strengeste krav om flott design, høy funksjonalitet og sunn ergonomi. Alle våre produkter er av høy kvalitet og underlagt samme strenge krav til gode materialer, lang levetid og stabilitet, enten det er et klappbord eller et fast bord. Det betyr at et klappbord kan brukes til arbeid, uten risiko for at det vipper, velter eller skaper dårlige arbeidsstillinger.

Møbler til næringslivet

Optimaliser arbeidsmiljøet med møbler og inventar fra våre profesjonelle leverandører. De er totalleverandører innenfor innredningsløsninger til næringslivet, og har markedets beste utvalg av arbeidsbord og arbeidsstoler. Med et klappbord fra en av våre leverandører av kontormøbler får du maksimal fleksibilitet og mobilitet, uten at det går på kompromiss med kvalitet, sikkerhet og funksjonalitet.

Bruksmuligheter

Skap fleksibilitet på arbeidsplassen med et klappbord. Våre samarbeidspartneres møbler kan brukes til mange forskjellige formål. Benytt et klappbord i travle kontormiljøer, det trendy møterommet, det mobile verkstedet, eller det livlige fellesområdet. Et klappbord har høy stabilitet og kan derfor uten problemer brukes både på kontoret, i kantinen, i foyeren og på større fellesområder.

Kort sagt alle steder der det er bruk for et solid ekstrabord til arbeidet.

Klappbord i mange design

Gled deg over kontormøbler som øker arbeidsgleden hver eneste dag. Med et klappbord får du en profesjonell løsning av førsteklasses standard. Vi samarbeider utelukkende med leverandører av produkter fra innovative og erfarne produsenter, som er kjent for deres solide håndverk, gjennomtenkte design og nøye utvalgte materialer. I deres sortiment finner du møbler i mange forskjellige design og materialer. Se for eksempel på deres smarte klappbord på hjul, det praktiske rektangulære klappbordet eller det flotte og moderne ellipseformede klappbordet. Velg mellom tre, plastikk og metall, og forskjellige robusete bordben av f.eks. polert aluminium eller metall.