2.png

Jekketralle

Profesjonelle løsninger til næringslivet

Kjøp din jekketralle hos de store forhandlerne av kontormøbler som har profesjonelle løsninger til

næringslivet. Her viser vi totalleverandører av inventar, arbeidsredskaper og innredning til virksomheter , som kan tilby et stort og variert sortiment av kvalitetsprodukter som kan bestilles online. Her på hjemmesiden kan du raskt og enkelt danne deg en oversikt over våre samarbeidspartneres utvalg, og finne nettopp den jekketrallen som best matcher dine ønsker og behov. Klikk på den enkelte varen for utdypende produktinformasjon og bestill med få klikk.

Pålitelig leverandør

Mangler du en robust og prisvennlig jekketralle til arbeidsplassen, så har du kommet til rett sted. Vi har produkter fra eksperter innen arbeidsutstyr, og setter ære i å få arbeidsdagen til å gli lettere for våre kunder. Våre samarbeidspartnere leverer til alle virksomheter, store som små, offentlige som private, og de overholder alltid deres avtaler slik at du er sikker på at du får riktig vare til riktig pris. Velg din leverandør av din nye jekketralle her, og få en kompetent, pålitelig og ansvarlig samarbeidspartner.

Ranger denne artikkelen
(938 Stemmer)

Høy sikkerhet

En jekketralle er uunnværlig på lageret, i butikken eller i depotrommet, der mange paller og tunge esker skal transporteres rundt. Med en jekketralle får du effektive og sikre løft av selv tunge gjenstander. Alle modellene har høy lasteevne, noe som gjør det mulig å frakte alle former for gods forsvarlig fra A til B. Vi viser utelukkende kvalitetsprodukter fra gode, annerkjente produsenter, som har spesialisert seg i løsninger for næringslivet. Derfor er du alltid sikret en robust og profesjonell løsning.

Jekketralle til alle formål

Kjøp din nye jekketralle online og velg fra et stort utvalg av robuste, sikkerhetsgodkjente varianter av høy kvalitet. Vi ivser modeller i mange forskjellige størrelser og design, til mange forskjellige formål. Velg mellom en tradisjonell jekketralle, en elektrisk jekketralle, en jekketralle med ekstra vekt, eller en jekketralle med spesiell høy kapasitet. I våre samarbeidspartneres varekatalog finner du modeller i mange flotte farger, som setter ekstra farge på arbeidsdagen. Se for eksempel den flotte jekketrallen i blå, rød, grønn eller gul, og gled deg til å freshe opp virksomheten med glade farger og høyere arbeidstempo.

Sikkerhet på arbeidsplassen

Ikke gå på kompromiss med sikkerheten på arbeidsplassen. Slitte eller utdaterte arbeidsredskaper utgjør en betydelig risiko for arbeidsskader og ødelagte varer. En ny jekketralle gir derfor ikke kun høyere arbeidstempo, den er også en investering i arbeidsplassens sikkerhet og ansattes trivsel. Ikke vent til skaden har oppstått, men kjøp en ny, sikker jekketralle allerede i dag. Alle våre produkter lever opp til gjeldende sikkerhetsregler slik at du trygt kan bruke dem i virksomheten.

?Jekketralle online

Det er både enkelt, raskt og billig å bestille en jekketralle online. Vi viser attraktive priser, som i mange tilfeller ligger langt under prisene i fysiske butikker. Enkelte av våre leverandører sender varene fraktfritt, og du kan derfor spare leveringsomkostninger og dyrbar tid på å kjøre rundt til butikker for å sammenligne priser. Her får du oversikt over mulighetene direkte fra din egen PC, og du kan med ganske få klikk bestille en ny, robust og prisvennlig jekketralle.