5.png

Hengemappeskap

Hengemappeskap med fraktfri levering

Få enkel og effektiv oppbevaring av virksomhetens viktige dokumenter med et hengemappeskap. Vi har et stort utvalg av inventar til arkiv og kontor, til bra konkurransedyktige priser. Kjøp ditt hengemappeskap på nett, og få et kvalitetsprodukt med mange fine og praktiske detaljer. Alle varer kan bestilles ved å gå til våre samarbeidspartneres hjemmesider direkte fra denne siden. Noen av dem tilbyr fraktfri levering, alle tilbyr profesjonell rådgivning og god service. Klikk deg videre fra produktene her på siden og bestill ett flott og praktisk hengemappeskap til arbeidsplassen.

Oversikt over viktige dokumenter

Et tradisjonellt hengemappeskap er de fleste virksomheters foretrukne metode til oppbevaring av viktige papirer og dokumenter. Med et hengemappeskap er det lett å få oversikt over f.eks. bilag, fakturaer, kontrakter, samarbeidsavtaler, regninger, kvitteringer og forsikringspapirer. Dokumentene kan for eksempel sorteres alfabetisk, etter dato eller etter emne. Det er mange bruksmuligheter, og dere kan tilpasse systemet etter ønske og behov.

Ranger denne artikkelen
(966 Stemmer)

Tyverisikkert hengemappeskap

Kjøp et hengemappeskap og få et moderne og stilfullt møbel som glir naturlig inn i det eksisterende kontormiljøet. De mange gjennomtenkte detaljene gjør våre leverandørers hengemappeskap til en fleksibel og praktisk løsning, som setter tingene i system på en enkel og elegant måte. Dersom dere ønsker ekstra sikkerhet, kan dere velge et hengemappeskap med lås. Denne løsningen passer spesielt til fortrolige papirer eller dokumenter som kan representere en verdi for andre enn virksomheten. Med et låst hengemappeskap oppnår du effektiv tyverisikring både i, og utenfor arbeidstiden.

Hengemappeskap i tre eller metall

Er du lei av papirer som ligger og flyter, og viktige dokumenter som du ikke kan finne når du trenger dem? Løsningen er et hengemappeskap. Med et hengemappeskap kan alle papirer samles ett sted, slik at de alltid er tilgjengelig når du trenger dem, og risikoen for uerstattelige tap reduseres markant. Vi tilbyr modeller i mange forskjellige størrelser, design og materialer. Velg mellom et robust hengemappeskap i metall, eller et elegant hengemappeskap i tre. Vi forhandler både enkelt og dobbeltskap med 2, 3 eller 4 skuffer. Dersom du er ute etter en eksklusiv totalløsning kan vi tilby et profesjonellt hengemappeskap med både skuffsikring, sentrallås og vippeplater.

Stort utvalg

Bestill et hengemappeskap og velg fra et omfattende sortiment av flotte og kvalitetsriktige produkter. Våre samarbeidspartnere fører alt fra prisvennlige standardmodeller til eksklusive skap, som med både farger og design utstråler eleganse. Bruk standardmodellene i depotrommet og de stilfulle modellene som et arkiv i kontormiljøet, der dere trenger en løsning som forener funksjonalitet og estetikk. Uansett hvilket behov og budsjett du har, så har våre samarbeidspartnere det riktige hengemappeskapet til prisen.

Profesjonell rådgivning

Er du i tvil om hvilket hengemappeskap du bør velge så er du alltid velkommen til å kontakte våre samarbeidspartnere. Deres dyktige og erfarene medarbeidere står til rådighet med profesjonell veiledning og utdypende produktinformasjon. Ring til deres kundeservice, eller benytt deres smarte live chat, der det sitter kompetente folk klare for å hjelpe deg. Kontakt dem allerede i dag og gled deg til å motta ditt nye hengemappeskap.