Gerdmans Innredninger AS
Eyvind Lyches vei 13 B
1338 Sandvika

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
+47 67 80 56 20

www.gerdmans.no

Forretningsinformasjon

Selskapsform: Aksjeselskap

Grunnlagt: 1984

CVR nummer: 934 650 875

Gerdmans.no

Produktutvalg

Gerdmans Kontor- og Lager utstyr A/S er totalleverandør til forretninger og tilbyr et bredt utvalg til både kontor, industri og lager. Med mer enn 10.000 varer i produktkatalogen er det profesjonelle løsninger til både store og små forretninger. Man finner alt fra kontorstoler, heve-senke-skrivebord, bokhyller, arkivskap og printerbord til konferansemøbler, kontorvogner, kjerrer, gaffelløftere, stablere, løftebord og et stort utvalg av oppbevaringsløsninger som stålhyller, trehyller, pallereoler og grenstativer. Til industriarbeidsplassen tilbys for eksempel industristoler, arbeidsbord, klesskap, ESD-produkter, stiger, speil og forskjellige utendørsprodukter.

Om Gerdmans.no

Gerdmans.no ble grunnlagt i 1947 i Malmø, Sverige. I 1984 åpnet den norske avdelingen i Sandvika. Gerdmans.no har i dag avdelinger i både Sverige, Norge, Danmark og Finland. I 1998 fikk gerdmans.no en ny internasjonal eier i det tyske konsernet TAKKT AG. TAKKT er det førende B2B-postordrefirmaet innen for kontorinnredning i Europa og Nord-Amerika, representert i mer enn 25 land og med over 175.000 produkter innen for områdene forretnings- og lagerinnredning, klassiske og designerende kontormøbler og tilbehør samt reklamemateriale til både detaljhandelen både som restaurant- og hotellbransjen.