5.png

Garderobeskap

Kontormøbler online

Kjøp garderobeskap på nettet og få kvalitetsprodukter til bra, konkurransedyktige priser. Vi har et stort utvalg av kontormøbler, utstyr, verkstedinventar og annen innredning, som gjør din arbeidsplass bedre. Hos oss kan du gjøre en god handel på alt fra konferansemøbler og garderobeskap til lagerreoler og arbeidsmaskiner til industrivirksomhet. Alle varer kan bestilles her på siden, og sendes med fraktfri levering.

Sett ned risikoen for tyveri

Er du lei av klær som ligger og flyter på arbeidsplassen, ting som forsvinner og våte jakker som henger og drypper på gulvet? Med de flotte og romslige garderobeskapene du kan kjøpe på nett, er det enkelt å holde orden på arbeidsplassen. Gi hver medarbeider et låsbart garderobeskap, slik at alle har et praktisk og tyverisikret rom til personlige eiendeler og skift. På denne måten kan du både forminske risikoen for tyveri, og skape mer orden og ryddighet på arbeidsplassen. De ansette vil sette pris på å få deres eget personlige steder der de kan oppbevare eiendeler, også etter at arbeidsdagen er over.

Ranger denne artikkelen
(916 Stemmer)

Praktisk oppbevaringsplass

På mange arbeidsplasser brukes forskjellige arbeidsklær i løpet av dagen. Det kan være uniformer, kjelledresser og klær til utendørs arbeid. Med et garderobeskap fra en våre samarbeidspartnere er det enkelt å holder orden på ansattes klær. Et garderobeskap kan fungere som oppbevaringsplass for ansattes egne klær i løpet av arbeidsdagen og et sikkert sted for personlige eiendeler som nøkkler, telefon og lommebok. Der kan du også oppbevare forskjellig sko og rent klesskift, slik at ansatte alltid er riktig kledd, og klær ikke flyttes rundt eller forsvinner når det ryddes.

Garderobeskap til alle behov

Et garderobeskap gir allsidig bruksmuligheter. Noen medarbeidere har behov for å henge vått arbeidstøy til tørk, mens andre trenger et sted der de kan oppbevare varme klær og skift over natten. Behovene kan variere veldig fra virksomhet til virksomhet. Derfor tilbyr vi et bredt sortiment av garderobeskap til små arbeidsplasser med begrenset plass og til store virksomheter med mange ansatte og et stort oppbevaringsbehov. Felles for våre garderobeskap er den høye kvaliteten, gjennomtenkte design og de robuste materialene.

Til personalrommet eller garderoben

Uansett hvilken bransje virksomheten er i, kan dere ha stor glede av nye, flotte garderobeskap med god oppbevaringsplass. Bruk dem i personalrommet, baderommet, garderoben, eller andre steder der det er plass og behov. Vi har garderobeskap i mange forskjellige stilarter og materialer, enten du ønsker vannavvisende garderobeskap til våtrommet eller et stilfullt garderobeskap til kontormiljøet.

Hyller, stenger eller skuffer

Når det gjelder innsiden av våre garderobeskap er det mange muligheter for å velge en individuell løsning. Velg mellom et garderobeskap med hyller, stang, skuffer eller en kombinasjon av alle tre. Velg mellom høye og smale garderobeskap som kan stå ved siden av hverandre eller brede og lave garderobeskap som kan stables. Sjekk ut vår webshop her på siden, og finn ditt favoritt garderobeskap.