8.png

Fotstøtte

Fotstøtte online

Skån korsryggen og ryggen med en ergonomisk fotstøtte til kontoret. Våre samarbeidspartnere her på siden er spesialister på møbler, inventar og innredningsløsninger til næringslivet, og vi har et stort utvalg kvalitetsprodukter som du kan bestille direkte her på siden. Med en fotstøtte får du en profesjonell løsning med tydelig virkning. Alle våre produkter er utviklet med utgangspunkt i den nyeste kunnskapen om anatomi og arbeidsstillinger, og er spesielt designet til bruk på arbeidsplassen. Velg din nye fotstøtte i menyen til venstre, legg den i kurven, så sender vi den raskt og fraktfritt.

Unngå ryggproblemer

Klager dine ansatte over at de får vondt i ryggen av å sitte ved pcen å jobbe? Da er det på tide å se på arbeidsstillingen. En fotstøtte er spesielt bra for folk med ryggproblemer, men er også fordelaktig i forbindelse med smerter i kne, haleben og hofter, og sovende ben., Med en fotstøtte får du en sunn arbeidsstilling, der ben og rygg kan slappe av under arbeide. Utover dette gir en fotstøtte muligheten for å skifte stilling i løpet av dagen, noe som er en av de beste måtene å forebygge følgevirkningene av stillesittende kontorarbeid på.

Ranger denne artikkelen
(940 Stemmer)

Fotstøtte til kontoret

Kjøp din nye fotstøtte hos en av våre samarbeidspartnere, og velg mellom et stort utvalg av robuste og elegante varianter. De fører modeller i mange forskjellige størrelser, utforminger og prisklasser. Velg for eksempel en fotstøtte med justerbar plate, en fotstøtte med ekstra stort underlag til store skostørrelser, eller den moderne fotstøtten ”Turn”, som gjør det mulig å vippe med føttene under arbeidet, og dermed få bedre blodsirkulasjon i bena. I deres sortiment finner du modeller til ethvert behov, og de har helt sikkert også den rette fotstøtten for dere.

Ergonomisk arbeidsstilling

En fotstøtte kan ha stor effekt på hvordan man sitter i en kontorstol. Den sørger for en sunnere arbeidsstilling, der spenninger i kroppen effektivt reduseres, da musklene får mulighet til å slappe bedre av. En fotstøtte kan stilles inn og vinkles slik at man sitter behagelig og ergonomisk korrekt. Slik får man en markant bedre sittestilling, der hodepine, nakkespenninger og ryggproblemer effektivt forebygges, og i mange tilfeller helt unngås. En fotståtte er derfor et enkelt middel til å forbedre ergonomien i det daglige kontorarbeide.

Færre sykedager

Ikke vent til skaden har oppstått, og dine beste medarbeidere må gå hjem med vondt i ryggen. Skap et bedre arbeidsmiljø allerede i dag, og få glade ansatte med færre sykedager. Her finner du alt du trenger for å forbedre innredningen på arbeidsplassen. Klikk på et av produktene vist på siden, og du kommer direkte til en av de ledende leverandørene av kontormøbler. Ved å trykke på de enkelte varene kan du se produktspesifikasjoner og priser. Alle varer kan bestilles direkte fra deres side, og enkelte leverandører sender dette fraktfritt til deg. Dette finner du mer informasjon om på den enkelte leverandørs hjemmeside.

Kundeservice

Har du spørsmål om våre produkter, eller hvordan du får en korrekt innstilling av din fotstøtte, er du velkommen til å kontakte våre leverandørers kundeservice for informasjon og veiledning. Du kan også benytte deres live chat hvis de har det, der dyktige og vennlige medarbeidere sitter klare til å hjelpe deg. Ring, skriv eller bestill allerede i dag, og gled deg til å motta din nye fotstøtte.