10.png

Elefantfot

Optimaliser effektivitet og sikkerhet

Få enkel og sikker tilgang til varer og redskaper som er plassert i hyller i høyden med en praktisk elefantfot. Med en profesjonell elefantfot oppnås en bedre arbeidsstilling, og risikoen for fall reduseres markant. En elefantfot kan også brukes som skammel, og er derfor to smarte arbeidsverktøy i ett produkt. Optimaliser sikkerhet og arbeidseffektivitet i virksomheten med en robust elefantfot. Bestill og betal direkte her på hjemmesiden, så sender vi fraktfritt, raskt og sikkert.

Unngå arbeidsulykker

Med en elefantfot kan arbeidstempoet økes uten at det går utover sikkerheten. En elefantfot er en rund skammel med hjul, som automatisk låses når man går opp på den. Dermed unngås arbeidsulykker, der ustabile stoler lett kan velte under medarbeiderne. En elefantfot gir et godt, robust underlag, som gjør det både trygt og behagelig å arbeide. Oversiden er preget av et slitesikkert mønster som ytterligere forbedrer sikkerheten.

Ranger denne artikkelen
(719 Stemmer)

Derfor mangler dere en elefantfot

Det er mange fordeler ved å bruke en elefantfot på arbeidsplassen. Den er et diskret og prisvennlig redskap med allsidige bruksmuligheter. Bruk den på verkstedet, i depotrommet, butikken, lageret eller kontoret, og oppnå sunne arbeidsstillinger, høy sikkerhet og økt effektivitet. En elefantfot gir en stabil flate å stå på, den er lett å flytte rundt, og gjør det enkelt å håndtere varer i utfordrende arbeidshøyder, slik at skjeve og uhensiktsmessige løft unngås. Kjøp din elefantfot og velg mellom flere forskjellige høyder og materialer.

Bruksmuligheter

En elefantfot kan brukes til å stå på når man skal hente, sette opp eller sortere varer som er høyt plassert. En elefantfot kan også brukes til å sitte på når de nederste hyllene skal rengjøres eller fylles opp med varer. Den er derfor et uunnværlig redskap i lager, butikker, depoter og alle rom som skal brukes til oppbevaring. Takket være hjulene som er montert på, så er den lett å flytte rundt slik at du kan bruke den der det er behov.

Bedre arbeidsstilling

Fysisk arbeid er hardt for kroppen, og mange løft eller stillinger der man sitter på huk, øker risikoen for arbeidsskader og sykemeldinger på grunn av smerter i ledd. Gi dine ansatte de beste arbeidsbetingelser, og sett ned aktivt sykefravær, enkelt og billig. En elefantfot er en investering i ansattes trivsel og sunnhet. Det er en liten investering med stor effekt, som allerede fra dag en til øke både arbeidsglede og produktivitet. Med en elefantfot kan man unngå langvarige kneliggende eller stillinger på huk, samt høye og klønete løft over skulderhøyde. Du får derfor klart bedre arbeidsstillinger gjennom hele dagen. Få mest mulig glede av deres nye elefantfot ved å følge disse enkle rådene: Sørg for at deres elefantfot har riktig høyde i forhold til de ansatte som skal bruke den. Unngå håndtering av veldig tunge varer. Plasser elefantfoten på et rett og stabilt underlag og unngå langvarig stående arbeid på den. Les bruksanvisningen før bruk, og vedlikehold deres elefantfot etter bruksanvisningen. Med disse enkle retningslinjene, oppnår dere god og sikker bruk, og deres elefantfot vil i løpet av kort tid bli virksomhetens nye bestevenn.