4.png

Dataskap

Brannsikker oppbevaring av data

Oppbevar digital data, ekstern backup, USB disker og andre verdifulle medier i et brannsikkert dataskap. Vi har et stort utvalg av robuste, sikkerhetsgodkjente skap som sikrer virksomhetens verdigjenstander mot brann. Ikke vent til skaden har oppstått, men kjøp et bra, solid dataskap allerede i dag. Klikk i menyen til venstre og sjekk ut vårt omfattende sortiment. Vi leverer fraktfritt, sikkert og raskt.

Beskyttelse av elektroniske medier

De fleste firmaeiere er flinke til å beskytte virksomheten mot tyveri, men mange glemmer å tenke på risikoen for brann. En brann kan oppstå på mange forskjellige måter og når som helst på døgnet, og kan på et øyeblikk skape uopprettelig skader. En god lås og et pengeskap er derfor ikke nok hvis du vil sikre virksomheten mot uopprettelig tap. For optimal beskyttelse hele døgnet bør virksomheten investere i et brannsikkert dataskap som beskytter viktige og uerstattelige verdier mot brann.

Ranger denne artikkelen
(893 Stemmer)

Slik virker et brannskap

Et brannskap gir bra beskyttelse mot brann, men dersom det er snakk om elektroniske verdier er det nødvendig med et dataskap som er spesiellt designet for oppbevaring av data. Dette er fordi et brannskap kun holder flammer ute, og ikke er bygget for å tåle den kraftige varmepåvirkningen. Gjenstandene i skapet blir derofor utsatt for ekstremt høye temperaturer som kan virke ødeleggende på elektronisk innhold. Et dataskap derimot er spesielt utviklet for oppbevaring av elektroniske medier og kan derfor effektivt tåle varmepåvirkning fra brann.

Motvirker høy varme og fuktighet

For sikker oppbevaring av elektronisk data er det viktig at temperaturen ikke blir for høy. Et profesjonellt dataskap er motstandsdyktig overfor brann og gjerne testet helt opp til 927 grader C.

Det betyr at den innvendige temperaturen i medieområdet forblir under 36 grader C, noe som gir sikker oppbevaring av data. Samtidig motvirker et dataskap utvikling av damp og fukt, noe som betyr at luftfuktigheten aldri overstiger 80 %. I et vanlig brannskap kan det utvikles så mye fukt at elektronisk data blir ødelagt, men det unngår man effektivt med et dataskap.

Trygghet i hverdagen

For ekstra sikkerhet er et profesjonellt og brannsikkert dataskap eksplosjonstestet. Det betyr at skapet kan motstå ekstremt høye belastninger som f.eks. tyveriforsøk med sprengstoff og fall fra stor høyde. Et dataskap gir derfor effektiv beskyttelse mot alle tenkelige skader, slik at dine elektroniske medier alltid er godt sikret. Skap trygghet i hverdagen med et solid og brannsikkert dataskap.

Personlig rådgivning

Dersom du er i tvil om hvilket dataskap du bør velge til virksomheten er du alltid velkommen til å kontakte en av våre samarbeidspartnere her på siden, så vil de gi deg kompetent rådgivning. De har stor erfaring med innredningsløsninger, tyverisikring, brannbeskyttelse på arbeidsplassen, og kan hjelpe deg med å finne den rette løsningen til en god pris. Kontakt en av våre samarbeidspartnere allerede i dag og få profesjonell rådgivning om brannsikring med et solid og godt testet brannskap.