8.png

Brannskap

Brannsikker verdibeskyttelse

Kjøp et brannskap og få en brannsikker beskyttelse av virksomhetens verdigjenstander, viktige dokumenter, uerstattelige papirer og fotrolige opplysninger. Et profesjonellt brannskap gir effektiv brannsikring, slik at tap ved brann reduseres mest mulig. Bruk brannskapet til oppbevaring av viktige dokumenter og sov tryggt om natten, vel vitende om at du har beskyttet virksomhetens verdier best mulig. Klikk deg inn på menyen til venstre og finn et solid brannskap til en attraktiv pris i vår store varekatalog.

Beskyttelse ved brann

Et pengeskap er ikke det samme som et brannskap Mange virksomheter investerer i et pengeskap, og lever i falsk trygghet om at deres verdier nå er beskyttet. Men ikke alle pengeskap beskytter mot brann. Flammer og høy varmepåvirkning kan ødelegge innholdet i pengeskapet og forårsake store tap. Det kan derfor være smart å investere i et brannskap istedenfor et pengeskap, eller eventuelt supplere det eksisterende pengeskapet med et sikkerhetsgodkjent brannskap.

Ranger denne artikkelen
(870 Stemmer)

Forsikringskrav

Uansett hvilken bransje du jobber i, og hvor stor virksomheten er, vil det være en rekke uerstattelige dokumenter som det kan være fatalt å miste. Det kan være kontrakter, fakturaer, samarbeidsavtaler osv. Selv om virksomheten er effektivt tyverisikret, kan dokumenter være tapt for alltid dersom det oppstår brann. Et brannskap er derfor viktig hvis du vil unngå store og uerstattelige tap i virksomheten. Noen forsikringsselskaper krever også at verdigjenstander oppbevares i et brannskap, og det kan derfor være vanskelig å få eventuelle tap dekket dersom du ikke har et forsikringsgodkjent brannskap.

Kjøp brannskap før det er for sent

Ikke vent til skaden har oppstått, men bestill et profesjonellt brannskap allerede i dag. Alle våre produkter er sikkerhetsgodkjent og lever opp til gjeldende forskrifter. Uansett bør du alltid kontakte ditt forsikringsselskap før du velger brannskap, da det kan være spesielle forhold du bør ta hensyn til. For eksempel kan det være nødvendig med et brannskap som er spesielt utviklet for oppbevaring av elektronisk data.

Utvalg

Hos de store leverandørene av kontormøbler og kontorinnredning på nettet kan du velge ditt nye brannskap fra et stort og velassortert utvalg av kvalitetsprodukter fra markedets ledende produsenter. Velg ditt brannskap fra et sortiment med mange forskjellige størrelser, farger, priser og sikkerhetsnivåer. Hvilket brannskap du bør velge avhenger av mange forskjellige faktorer, som blandt annet krav til plass, eventuelle regler fra forsikringsselskapet, og behov for spesielle funksjoner som tyverisikring. Er du i tvil om hvilket brannskap du bør velge, kan du alltid kontakte den enkelte leverandøren for personlig service.

Brannskap online

Kjøp ditt brannskap på internett og spar både tid og penger. Vi håper du finner det du er ute etter hos en av våre samarbeidspartnere her på siden, der alle er totalleverandører av kontormøbler og inventar til bra, konkurransedyktige priser. Her på nettsiden kan du bra gjennom mange av deres produkter og se populære varer og aktuelle tilbud. Når du har valgt ditt brannskap, kan du enkelt og sikkert bestille, og mange av leverandørene vil også levere gratis. Kjøp brannskap på nett til bra priser.