19.png

Benkebord

Praktisk alt-i-en løsning

Med et benkebord får du et praktisk alt-i-en møbel med både bord og sitteplasser. Denne løsningen er både praktisk og elegant, og den minsker også risikoen for tyveri og for stoler som blåser vekk under hardt vær. Et benkebord kan brukes på alle utendørarealer, enten det er snakk om gressunderlag, fliser eller asfalt. Klikk på menyen til venstre og se vårt store utvalg av flotte, robuste benkebord til arbeidsplassen. Alle produkter kan bestilles direkte her fra siden og sendes fraktfritt, raskt og sikkert.

Frisk luft til hjernen

Gled dine ansatte med et nytt, flott benkebord til virksomheten. Med et benkebord i gården, hagen eller på takterrassen, har ansatte mulighet for å holde pauser ute i det fri. Frisk luft gir ny energi til hjernen, og en lunchpause under åpen himmel appellerer til sosialt samvær på tvers av virksomhetens forskjellige avdelinger, noe som skaper et bedre sammhold, og øker sjansene for nye, fruktbare relasjoner mellom faggruppene.

Ranger denne artikkelen
(926 Stemmer)

For et bedre arbeidsmiljø

Også til fredagspilsen, sommerfesten og de mer uformelle møtene i sommerhalvåret er et benkebord en investering som vil vekke begeistring hos både ansatte og samarbeidspartnere. Takket være de stilige designene og robuste materialene vil et benkebord skape hygge, stil og personlighet på arbeidsplassen. Velg mellom mange flotte modeller i klassisk eller moderne stil.

Høy kvalitet og lang levetid

Mange av de store online aktørene innen kontormøbler tilbyr benkebord til attraktive priser. Vi fører utelukkende moderne og kvalitetsriktige produkter, der det er flotte detaljer, og hvor materialene sikrer en lang levetid, selv om møblene står ute hele året. For å forlenge levetiden på ditt nye benkebord bør det behandles i henhold til tresorten. Med riktig og regelmessig vedlikehold kan du øke møbelets motstandsdyktighet overfor vær og vind, og dermed holde det flott og komfortabelt mange år frem i dag.

Benkebord online

Kjøp dine nye benkebord online, og spar både tid og penger. Velg en totalleverandør av møbler og inventar til næringslivet, som er stolte av å kunne presentere deres flotte og velassorterte utvalg av benkebord til arbeidsplassen. Klikk på de enkelte varene for å komme til den enkelte leverandør, og deres utdypende produktspesifikasjoner og priser. Alle produkter kan lett og sikkert bestilles direkte fra leverandøren, som i mange tilfeller sender fraktfritt uansett størrelse på orderen.

Arbeidsmøbler fra A til Å

Kjøp av kontormøbler online er din snarvei til førsteklasses innredningsløsninger til arbeidsplassen. Vi tilbyr alt fra kontormøbler og verkstedinventar til stilfulle konferansemøbler og hygienisk avfallssortering. Til utendørs innredning finner du benkebord av flotte, solide tresorter, som er motstandsdyktige overfor vær og vind, og som gir en høy sittekomfort.

Profesjonell rådgivning

Er du i tvil om hvilket benkebord du bør velge, er du alltid velkommen til å kontakte oss for personlig veiledning og utdypende informasjon om våre produkter. Vi har erfaring med innredning til alle slags virksomheter, store som små, og vi har helt sikker også den rette løsningen for dere. Kontakt oss allerede i dag, og ønsk sommeren velkommen med et flott og komfortabelt benkebord av høy kvalitet.