7.png

Barstoler

Møbler til næringslivet

Er dere blandt de heldige som har en arbeidsplass med plass til til innredning av bar med barstoler og barbord? Grip sjansen og kjøp flotte, nye barstoler på nettet. Vi er eksperter på innredning av kontor, og har et stort utvalg av barstoler av høy kvalitet. Velg mellom barstoler i klassiske nyanser og design, eller gi innredningen ett piff med barstoler i glade, iøyefallende farger og moderne design. Vi har noe for enhver smak og budsjett, så sjekk ut våre samarbeidspartneres webshop her på siden, og se de aktuelle tilbudene. Du finner webshoppen ved å klikke på produktene.

Ranger denne artikkelen
(883 Stemmer)

 

Online kontorinnredning

Velkommen innenfor, her finner du moderne, stilfulle og funksjonelle kontormøbler med høy komfort. Vi er eksperter i innredning for virksomheter og leverer til både kontorer, verksteder, industri, lager, butikker osv. I vår omfattende produktkatalog finner du alt fra robuste arbeidsbenker og praktiske kontormøbler til stilfulle konferansemøbler og elegante barstoler. Alle produktene kan enkelt og sikkert bestilles direkte her fra siden, og vil leveres fraktfritt, uansett størrelse på ordren.

Fine barstoler til arbeidsplassen

Gjør arbeidsplassen finere med flotte barstoler i stilrent design. Våre samarbeidspartnere har et stort utvalg av moderne barstoler i høy kvalitet. Velg mellom flere forskjellige størrelser, farger og prisklasser, og sett ditt personlige preg på innredningen. Flere av våre modeller er justerbare, slik at du kan bestemme høyden på stolene. Det gir en fleksibel og ergonomisk løsning, så stolene kan brukes både ved baren, kantinen, ved datamaskinen og i møtelokalet. Med barstoler fra de store leverandørene på internett er det kun fantasien som setter grenser.

Komfortable arbeidsstoler

En behagelig sittestilling er viktig på arbeidsplassen, det gjelder uansett om det holdes møter, arbeides ved skrivebord eller holdes pauser. Her finner du et stort utvalg av ergonomiske arbeidsstoler med høy komfort, som bl.a. skrivebordsstoler, spisestoler, kontorstoler og barstoler. Takket være det omfattende sortimentet har du mulighet for å skape det arbeidsmiljøet du ønsker. Alle våre stoler er designet med fokus på gode, sunne arbeidsstillinger, som forebygger arbeidsskader og øker både effektivitet og arbeidsglede.

Optimaliser arbeidsmiljøet

Det sosiale liver har stor betydning på en arbeidsplass. Et godt samhold og en god stemning er med til å skape et behagelig arbeidsmiljø der alle kan yte sitt beste. Som leder av virksomheten kan du bidra til det sosiale livet ved å skape gode fysiske rammer som appellerer til kreativitet, samtale og ny inspirasjon. Skap et pustehull med flotte barbord og barstoler. Møblene er lette å integrere i den eksisterende innredningen og kan gi det lille ekstra som får de ansatte til å føle seg hjemme og yte sitt beste - hver dag.

Sett ned sykefraværet

Noen av de typiske årsakene til sykemeldinger på arbeidsplassen er smerter i ledd. Sykefravær kan være dyrt for en virksomhet, og det er derfor en god grunn til å gjøre noe for å minske problemet. En enkel og effektiv måte å sette ned sykefraværet på er å skape et hyggelig og komfortabelt arbeidsmiljø, med gode ergonomiske møbler, og plass til mentale pauser i løpet av arbeidsdagen. En investering i barstoler, barbord eller andre moderne møbler for næringslivet fra Altistore er derfor en investering i dine ansattes velvære og i virksomhetens bunnlinje.