16.png

Barbord

Forretning og fornøyelse

Hvem sier at man ikke kan blande forretning og fornøyelse? Hos de store leverandørene av kontormøbler på nettet er det ofte en fanesak at du skal føle deg bra på din arbeidsplass. Derfor har vi satt sammen et bredt utvalg av kontormøbler og inventar med høy komfort og av god kvalitet. I vårt produktsortiment finner du blandt annet et velassortert utvalg av barstoler og barbord, som setter prikken over i’en på enhver arbeidsplass. Klikk i menyen til venstre og finn ditt favoritt barbord med tilhørende stoler. Det vil garantert vekke begeistring blandt de ansatte.

Flott barbord med tilhørende barstoler

På en vel innredet arbeidsplass er det bruk for komfortable stoler og bord, praktiske arkivskap og funksjonell inventar til verkstedet og lagerlokalet. Men det er også viktig å skape et miljø som innbyr til hygge etter stengetid, sosialt samvær i lunchpausen og et velfortjent pusterom i løpet av en lang arbeidsdag. Gi dine ansatte et flott barbord og tilhørende stoler, der de kan nyte en kopp kaffe eller utveksle kreative ideer i de helt riktige rammene.

Ranger denne artikkelen
(898 Stemmer)

Piff opp arbeidsplassen

Å innrede en arbeidsplass handler ikke kun om effektivitetsorienterte løsninger. For å skape et hyggelig og inspirerende miljø som gir de ansatte en følelse av tilhørighet, og plass til kreativitet, bør det tenkes mer fri rom som appelerer til nytenkning, networking og mentale pauser der hjernen kan lades opp igjen. Et barbord er en både stilfull og plassbesparende løsning som lett kan integreres i kantinen, personalrommet eller konferanselokalet, der det kan gi et piff til innredningen og inspirere til allsidig bruk av rommet.

Om Kontormøbler på nettet

Det er mange eksperter innen innredningsløsninger til næringslivet. De selger utelukkende kvalitetsprodukter fra annerkjente produsenter, der funksjonalitet, estetikk og solide materialer forenes i vakre møbler og praktisk inventar.De har med stor suksess levert møbler til både kontorer, verkstedetr, lager, butikker og andre arbeidsplasser der sikkerhet, komfort og stil er i fokus. Deres bransjeerfaring gjør dem til en seriøs leverandør og en profesjonell sparringspartner når virksomheten skal innredes. Vi håper at du finner det helt riktige barbordet i deres produktsortiment og vil velge dem som din online leverandør av moderne møbler for næringsliv.

Barbord online

Kjøp ditt nye barbord online og spar både tid og penger. Vi leverer fraktfritt, raskt og sikkert, slik at du kan få glede av din vare kort tid etter kjøp. Klikk i menyen til venstre og finn ditt favoritt barbord blandt vårt store og spennende utvalg. Ved å klikke på den enkelte varen få du utdypende produktinformasjon, som bl.a. mål, materialevalg og pris. Har du spørsmål i forbindelse med våre produkter, eller er du i tvil om hvilket barbord du bør velge, så er du alltid velkommen til å kontakte oss.

Kundeservice

Har du spørsmål om deres produkter, eller er du usikker på hvordan du bestiller et barbord på nettet så kan du alltid ringe kundeservice. Der blir din henvendelse besvart av vennlige og erfarne medarbeidere som kan gi deg råd vedrørende ditt kjøp. Du kan også benytte deres online chat eller sende din henvendelse via kontaktskjema på hjemmesiden. Spar tid og penger på å kjøpe et flott barbord online.