15.png

Avlastningsmatte

Skåner knokler og ledd

Optimaliser arbeidsforholdene og få gladere medarbeidere med en støtabsorberende avlastningsmatte fra de ledende leverandørene av kontormøbler på nettet. En avlastningsmatte medvirker til å forebygge skader og overbelastninger på arbeidsplassen, da den har en effektiv støtabsorberende virkning som avlaster kroppen og skåner knokler og ledd. Produktet kan med fordel anvendes på arbeidsplasser hvor det er mye stillestående arbeid som f.eks. butikker, verksteder, kontorer og kantiner.

Få ned sykefraværet

De store leverandørene av kontormøbler er ofte eksperter på møbler og innredningsløsninger til arbeidsplassen. Vi prioriterer løsninger som forener funksjonalitet og sikkerhet med flott design og gode, solide materialer. Med en avlastningsmatte fra de ledende leverandørene av kontormøbler på internett kan du forbedre arbeidsmiljøet markant for både ansatte og kunder, noe som vil øke arbeidsgleden, sette ned sykefraværet og effektivt forebygge arbeidsskader. Investeringen vil derfor gi gevinst både på kort sikt i form av større arbeidsglede og høyere effektivitet, og på lengere sikt i form av færre sykedager.

Ranger denne artikkelen
(862 Stemmer)

Anbefales av leger

Skån dine medarbeidere med en avlastningsmatte av høy kvalitet. Bruk av arbeidsmatte anbefales av leger for forebygging av skader på ledd og knokler. Det skyldes at det tykke, støtabsorberende materialet avlaster kne, ankler, hofter og rygg under ensformige arbeidsstillinger. En arbeidsmatte kan plasseres diskret bak butikkens ekspedisjonsdisk, ved verkstedbenken eller ved kjøkkenbordet. Med andre ord alle steder der dine medarbeidere står lenge og arbeider.

Stort utvalg

Velg den avlastningsmatten som best matcher dine behov. I vårt sortiment finner du et stort utvalg av både farger, størrelser og materialer. Vi har matter til alle rom og formål, enten det er snakk om kontor, industri, butikk eller våtrom. Takket være det store utvalget i farger og størrelser er det mulig å finne en løsning som er både diskret og funksjonell. Felles for våre avlastningsmatter er at de er veldig slitesterke og er av høy kvalitet.

Avlastningsmatter til våtrom eller kontor

Klikk i menyen til venstre og finn den riktige avlastningsmatten. Vi fører utelukkende kvalitetsprodukter som lever opp til gjeldende sikkerhetskrav. For eksempel så har vi en avlastningsmatte som er spesielt velegnet til våtrom, som baderom, kantiner og kjøkken. Denne matten forebygger effektivt fallulykker takket være den sklisikre overflaten. Du finner også en avlastningsmatte som er designet til bruk på kontorer, i butikker og andre steder der det er mye stillestående arbeid. Denne matten kan effektivt forebygge arbeidsskader som følge av ensformige arbeidsstillinger.

Gratis frakt og rask levering

Gled dine medarbeidere og kunder med en praktisk og komfortabel avlastningsmatte. Vi tilbyr gratis frakt, god kundeservice, rask levering og sterke, konkurransedyktige priser på alle produkter. Klikk på kontorinventar i menyen til venstre og se vårt aktuelle utvalg av robuste og slitesterke avlastningsmatter til arbeidsplassen. Kjøp nå og få mer arbeidsglede og færre sykedager helt enkelt - med en avlastningsmatte.