5.png

Avfallstativ / Avfallstativ på hjul

Avfallstativ til arbeidsplassen

Sikre bra hygiene og gjør avfallshåndtering enkelt med et praktisk avfallstativ på hjul. Internett er din nye totalleverandør av kontormøbler og produkter designet til bruk på arbeidsplassen. I vårt omfattende sortiment finner du et stort utvalg av avfallsbeholdere og søppelbøtter i forskjellige design og størrelser, blandt dem det populære avfallstativet på hjul, som med et enkelt og brukervennlig design er velegnet til bedrifter og kantiner i alle størrelser

Stort utvalg

Kjøp ditt nye avfallstativ på nettet og velg mellom kvalitetsprodukter i mange forskjellige design, størrelser, utforminger og prisklasser. Vi fører utelukkende gode merker fra annerkjente produsenter, som er kjent for deres gjennomtenkte design og innovative løsninger. Få et avfallstativ med eller uten hjul, og i materialer etter eget valg, for eksempel et robust og galvanisert avfallstativ som er lett å rengjøre. Våre stativer passer til sekker i mange størrelser, for eksempel de populære 80 eller 100 liters sekker.

Ranger denne artikkelen
(906 Stemmer)

Avfallstativ på hjul

For en praktisk og brukervennlig løsning, anbefaler vi vår mobile avfallstativ på hjul. Et avfallstativ på hjul er både en prisvennlig og fleksibel løsning som arbeidsplassen kan ha glede av langt frem i tid. Det er lett å flytte rundt, og avfallsekken kan raskt og enkelt byttes ut etter behov. Takket være de robuste materialer og det gjennomtenkte designet kan avfallsstativet holde i mange år og uproblematisk flytter dersom dere får ny innredning eller utvider bedriften. Et avfallstativ er med andre ord en særdeles fleksibel og billig løsning som passer for alle.

Til kantinen, personalerommet eller kontoret

Internett tilbyr en lang rekke produkter til avfallshåndtering og kildesortering, som for eksempel våre populære avfallstativ på hjul som velegnet til alle bedrifter, enten det er snakk om kontor, butikk eller verksted. Det smarte avfallstativet får du med to eller fire hjul for optimal mobilitet. Stativet har en god og stabil bunn, så det kan transporteres selv med store mengder avfall. Bruk vårt avfallstativ i kantinen, på personalrommet eller på kontoret, eller hvor enn du trenger en enkelt og praktisk løsning.

Produkter til avfallshåndtering

Hos de profesjonelle online leverandørene av kontormøbler, kontorinventar og kontorartikkler finner du alt du trenger til kontoret og i bedriftens husholdning, kjøkken eller kantine.

Utover vårt praktiske avfallstativ på hjul finner du et stort utvalg av avfallsbeholdere i forskjellige design, samt praktiske produkter til avfallssortering. Du kan også kjøpe sekkestativer, avfallsbøtter med vippelokk, samt praktiske merker til kildesortering. Kort sagt alt du trenger for å sikre bra hygiene og ansvarlig avfallssortering på arbeidsplassen.

Kontormøbler online

Kjøp kontormøbler online og spar både tid og penger. Hos de velassorterte leverandørene av kontormøbler kan du enkelt søke gjennom et enormt utvalg av fine og funksjonelle kontormøbler og kontorprodukter av høy kvalitet. Når du handler hos oss får du alltid fri frakt og bra kundeservice. Utover dette tilbyr vi live chat for kundesupport direkte fra din egen pc. Klikk i menyen til venstre og velg den produktgruppen du ønsker. Både vårt avfallstativ på hjul og vårt effektive avfallstativ uten hjul finner du under kildesortering.