12.png

Arkivskap

Hold orden i papirene

Hold orden på selskapets verdifulle dokumenter og papirer med et arkivskap fra en av de store leverandørene av kontormøbler på nettet. Vi har et stort utvalg av profesjonelle arkivskap, designet til bruk på arbeidsplassen. Velg mellom mange forskjellige størrelser, design, farger og prisklasser.

Vi har noe til ethvert behov, og vi har helt sikkert også det rette arkivskapet for dere. Klikk i menyen til venstre for å se aktuelle varer og gode tilbud, eller kontakt oss for personlig veiledning om kjøp av arkivskap.

Arkivskap av alle slag

Et arkivskap kan brukes til oppbevaring av alle former for dokumenter, plakater, tegninger, skisser, møtereferater, kontrakter, regninger, fakturaer osv. Kort sagt alle papirer som ønskes oppbevart på en sikker og ordentlig måte. Velg mellom arkivskap i forskjellige bredder og høyder, med to, tre eller fire skuffer og i klassiske, elegante farger som hvit, sort og stål. Vårt produktsortiment omfatter både arkivskap med hengemapper, arkivskap med skuffer og arkivskap med dørblad.

Ranger denne artikkelen
(946 Stemmer)

Lås inn fortrolige dokumenter

Er du lei av papirer som ligger og flyter, og viktige dokumenter som du ikke kan finne når du skal bruke dem? Da er et arkivskap løsningen. Med et arkivskap er det lett å sortere virksomhetens dokumenter, slik at de rette opplysningene alltid er tilgjengelig og at risikoen for uerstattelige tap reduseres markant. Mange av våre arkivskap har innebygget lås, noe som gir ekstra sikkerhet, også etter at arbeidsdagen er over. Lås inn fortrolige papirer og skap orden i hverdagen med et profesjonellt og praktisk arkivskap.

Sikkerhet og eleganse

Løft kontormiljøet til helt nye høyder med et stilfullt arkivskap, som på en gjennomført måte kombinerer funksjonalitet med høy estetikk. Våre arkivskap er designet med eleganse, sikkerhet og brukervennlighet i høysete, og passer inn i ethvert moderne kontormiljø der det legges vekt på stil, effektivitet og rene linjer. Vi selger utelukkende kvalitetsprodukter fra annerkjente produsenter som lever opp til nåværende krav om flott design og høy yteevne.

Om Kontormøbler på nettet

Mange av de store kjente aktørene på markedet tilbyr innredningsløsninger til kontorer, verksteder, lager, arkiv, personalrom, kantiner og andre arbeidslokaler. De har gjennom flere år levert kontormøbler og inventar til virksomheter i alle størrelser, og løst større og mindre oppgaver for både offentlige virksomheter og private næringslivskunder. Dette gjør dem til en kompetent sparringspartner og erfaren leverandør, som setter sin ære i å skape fornøyde kunder. Alle deres arkivskap kan enkelt bestilles fra deres hjemmeside, og og ofte leveres det raskt og gratis. Dermed sparer du både tid og penger, dersom du kjøper ditt nye arkivskap hos dem.

Ytterligere opplysninger

Har du spørsmål om våre arkivskap eller andre produkter, så må du gjerne kontakte din valgte leverandør. Vi er helt sikre på at deres dyktige og servicemindede personale vil stå til din rådighet med personlig veiledning og utdypet informasjon. Ring allerede i dag og finn ditt drømme arkivskap til en bra, konkurransedyktig pris.