1.png

Arbeidsstol

Bedre arbeidsmiljø

Gi dine ansatte de beste mulige arbeidsbetingelser med ergonomiske arbeidsstoler. Vi selger utelukkende møbler i høy kvalitet, som har en positiv og effektiviserende virkning på arbeidsmiljøet og arbeidsinnsatsen. I vårt sortiment finner du et stort utvalg av forskjellige arbeidsstoler, alle designet etter den nyeste kunnskapen om anatomi og sikkerhet. Klikk i menyen til venstre for å finne den riktige arbeidsstolen til virksomheten.

Arbeidsstoler til alle formål

Vi har funnet en rekke totalleverandører av møbler og inventar til arbeidsplassen. I vår varekatalog finner du arbeidsstoler i alle varianter fra kontorstoler og møtestoler til spisestoler, skrivebordstoler og barstoler. Vi selger også de populære Q4 stolene og de elegante Hello! stolene.

Ranger denne artikkelen
(685 Stemmer)
Som en plassbesparende løsning kan vi tilby et stort utvalg av kappstoler og stablestoler. Dette gjør det enkelt å skaffe ekstra sitteplasser når virksomheten skal holde store møter, konferanser eller fester. Felles for våre arbeidsstoler er den høye kvaliteten og det gjennomtenkte designet som sikrer høy komfort og en lang levetid.

Sett ned sykefraværet

Mange sykedager på arbeidsplassen skyldes sykdommer eller smerter i bevegelsesapparatet. Dårlige eller ensformige arbeidsstillinger gir vondt i rygg, nakke, skuldre og kne, og det fører til et unødvendig høyt sykefravær, og risiko for mer alvorlige skader som kan resultere i langvarige sykeperioder eller i værstefall erstatningskrav. Heldigvis er det lett å løse problemet. Med gode, ergonomiske arbeidsstoler som er tilpasset den konkrete arbeidsfunksjonen kan man effektivt sette ned risikoen for arbeidsskader og dermed redusere sykefraværet.

Stilfulle arbeidsstoler

Skap stil og personlighet i virksomheten med flotte og moderne arbeidsstoler fra nettet. Vi har samlet det beste på markedet, slik at du får en attraktiv kombinasjon av høy funksjonalitet, lekkert design og optimal komfort. Med våre flotte arbeidsstoler kan du innrede både konferanserom, kantiner, kontorer og møtelokaler med førsteklasses møbler som utstråler stil og eleganse. Velg mellom en arbeidsstol i klassisk hvit eller sort, eller sett ekstra farge på arbeidsplassen med en iøyefallende arbeidsstol i smart rød eller moderne grå. Vi har også et stort utvalg av arbeidsstoler i forskjellige tresorter.

Høy sittekomfort

Med en arbeidsstol fra internett får du høy sittekomfort. Mange av våre stoler har flere innstillingsmuligheter, noe som gjør det mulig å skifte stilling i løpet av dagen og dermed hjelpe mot følgevirkningene av ensformig arbeid. Det er viktig at man har korrekt sittestilling som passer til den arbeidsfunksjonen man utfører. Vi gir deg de hjemmesidene som gir deg en gjennomtenkt løsning, uansett hvilken arbeidsstol du velger. Du kan også kjøpe tilbehør til arbeidsstolene som optimaliserer komforten. Tilbehør og ekstrautstyr finner du også i webshoppen her på siden.

Profesjonell rådgivning

Gled dine ansatte med nye arbeidsstoler. Sjekk ut den profesjonelle kontormøbel leverandøren allerede i dag, og få profesjonell rådgivning om hvilke type arbeidsstol du bør velge. Du kan også hente inspirasjon i menyen til venstre eller bestille en varekatalog fra den valgte leverandøren, de sendes ofte gratis med posten. Få mer arbeidsglede og færre sykedager med en ergonomisk arbeidsstol.