9.png

Arbeidsbord

Arbeidsbord av høy kvalitet

Mangler du det helt riktige arbeidsbordet til virksomheten? Hos de ledende leverandørene av kontormøbler på nettet finner du alt innen moderne kontormøbler av høy kvalitet av solide og fine materialer. Fra vårt omfattende sortiment kan du kjøpe innredningsløsninger til alle arbeidsplasser, fra butikker og kontorer, til verksted og industri. Klikk i menyen til venstre og finn det helt riktige arbeidsbordet til en god pris, eller kontakt oss for ytterligere informasjon og personlig veiledning.

Bedre arbeidsstilling

Et godt arbeidsbord er alfa og omega, når det gjelder gode, sunne arbeidsstillinger, høy effektivitet og størst mulig arbeidsglede. Med et moderne og ergonomisk arbeidsbord skånes både rygg, skuldre og knær, slik at arbeidsskader forebygges, og sykefraværet settes ned. Takket være vårt store utvalg kan du velge nettopp det arbeidsbordet som best matcher virksomhetens behov. Det kan være et arbeidsbord med heve og senke funksjon, et arbeidsbord med spesielt motstandsdyktig materiale eller et arbeidsbord med ekstra plass til verktøy, pc eller dokumenter.

Ranger denne artikkelen
(926 Stemmer)

Sett ned risikoen for arbeidsskader

En bra arbeidsstilling er viktig, og derfor må ergonomien være i fokus ved kjøp av et nytt arbeidsbord. De ledende leverandørene av kontorinnredning selger kontormøbler av høy kvalitet, som er designet ut fra den nyeste kunnskapen om anatomi og arbeidsstillinger. Med et kvalitetsriktig arbeidsbord gir du dine ansatte de beste mulig forutsetninger for å arbeide stabilt og effektivt, uten at det fører til skader.

En investering i arbeidsglede

Et ergonomisk arbeidsbord behøver ikke være dyrere enn andre arbeidsbord. Klikk på menyen til venstre og sjekk prisene på våre mange forskjellige kontormøbler. Produktene er veldig konkurransedyktige, og takket være den høye kvaliteten kan du ha glede av ditt nye arbeidsbord i mange år fremover. Et godt og stort arbeidsbord er derfor en langtidsinvestering, og med tanke på nedsatt sykefravær kan det ende med at dette blir en av de beste investeringene virksomheten har tatt.

Stort utvalg

Velkommen innenfor hos oss, der du alltid finner et omfattende utvalg av kvalitetsmøbler til arbeidsplassen. Vi har bord i alle størrelser, design, materialer og til alle formål. Se for eksempel våre praktiske håndverker arbeidsbord i robust høytrykkslaminat, som har god plass til å henge opp verktøy, slik at det alltid er lett å få tak i det du har bruk for. Se også våre smarte arbeidsbord med betjeningspanel, memo og display. Du finner også arbeidsbordet for ditt drømmekontor, i flott trefinish og med gjennomtenkte detaljer og funksjoner, som gir et ekstra piff til kontorinnredningen.

Tilbehør til arbeidsbord

De store leverandørene av kontormøbler på nettet tilbyr en variert kolleksjon av praktisk tilbehør til ditt nye arbeidsbord. I vår varekatalog finner du alt fra understell og veggkonsoller, til skuffer, underhyller og støtteskinner. Klikk på den ønskede varen og finn utdypende produktinformasjon, mål og pris. Er du i tvil om hvilket tilbehør som er relevant til ditt nye arbeidsbord kan du alltid ta kontakt med oss for profesjonell veiledning. Det korrekte tilbehøret sikrer deg maksimal glede av ditt nye arbeidsbord.