19.png

Arbeidsbenk

Arbeidsbenk til næringslivet

En god arbeidsbenk gir dine ansatte optimale arbeidsbetingelser. Her har vi spesialisert oss i å tilby innredningsløsninger til næringslivet, og vi tilbyr et omfattende sortiment til både verksteder, kontorer, offentlige arbeidsplasser og industri. Vi tilbyr arbeidsbenker i mange forskjellige størrelser, design og prisklasser, så her er noe til ethvert behov. Les mer her på siden eller klikk allerede nå på menyen til venstre, for å finne den helt riktige arbeidsbenken til en attraktiv pris.

Møbler online

Velkommen inn til oss, her finner du den helt riktige arbeidsbenken til en bra, konkurransedyktig pris. vi har solide arbeidsbenker til alle behov og alle former for håndverk, industri og verkstedarbeid. Velg mellom mange forskjellige bordplater og bensett med eller uten hjul. Velg mellom flere forskjellige størrelser, materialer og design, og få en løsning som matcher deres aktuelle behov og preferanser.

Ranger denne artikkelen
(905 Stemmer)

Individuelle løsninger

Den tradisjonelle høvlebenken er for lengst pensjonert og erstattet av den moderne og langt mer fleksible arbeidsbenken. En arbeidsbenk er et allsidig redskap som skaper de beste mulige rammer for arbeidet. Her i vår webshop finner du løsninger av alle typer, fra den mobile arbeidsbenken med hjul, til den robuste arbeidsbenken med stabilt understell og slitesterk bordplate. Du kan få en justerbar arbeidsbenk som gjør det enkelt og oppnå allsidige arbeidsstillinger, eller en praktisk og sikker arbeidsbenk med beskyttelsesmatte. Du kan også velge en totalløsning der du får en komplett arbeidsbenk med skap, skuffer og verktøyspanel i ett.

Stort utvalg

En arbeidsbenk får du i mange varianter, og når du finner din leverandør hos oss er du sikker på å få et kvalitetsprodukt med all den profesjonelle veiledningen du har bruk for. Velg mellom en smart, mobil arbeidsbenk til det lettere arbeide og en robust arbeidsbenk, som tåler hard bruk. Uansett behov og budsjett så har vi en rekke kvalitetsprodukter som får arbeidsdagen til å gli lettere. Skal din nye arbeidsbenk fungere som primær arbeidsstasjon, anbefaller vi en solid modell av et motstandsdyktig materiale for størst mulig effektivitet og sikkerhet.

Bedre arbeidssikkerhet

Vi har alltid en ide på de beste leverandørene med et omfattende sortiment innenfor verkstedinventar, kontormøbler og praktisk oppbevaring på arbeidsplassen. Blandt våre mange innredningsløsninger finner du den populære arbeidsbenken, som kombinerer praktisk oppbevaring med optimal arbeidsstilling. Med en arbeidsbenk sikrer du ansatte best mulig sikkerhet under arbeide, og minsker risikoen for arbeidsulykker. Kjøper du din nye arbeidbenk hos en av leverandørene du finner her, er du sikker på at du får et kvalitetsprodukt, som lever opp til gjeldende sikkerhetskrav.

Kundesupport

Kjøp din nye arbeidsbenk online og spar både tid og penger. Mange av de store kontormøbel leverandørene tilbyr fri frakt på alle produkter, og vi leverer raskt og sikkert, slik at du får glede av varen kort tid etter kjøp. Her i webshoppen kan du enkelt få oversikt over aktuelle varer og gode tilbud, slik at du i ro og mak kan overveie dine muligheter. Har du spørsmål til våre produkter, tilbyr vi både live chat med kundesupport og et direkte telefonnummer til vår kundeservice. Derfor kan du alltid få tak i en av våre dyktige medarbeidere, som kan hjelpe deg med å velge riktig arbeidsbenk.