Altistore ApS
Bredmyra 4
1739 Borgenhaugen

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
+47 815 11 711

www.altistore.no

Forretningsinformasjon

Selskapsform: Andelsselskap

Grunnlagt: 2007

CVR nummer: 30825764

Altistore.no

Produkter

Altstore.no er totalleverandør av utstyr og innredningsløsninger til arbeidsplassen. Vi tilbyr et stort utvalg av funksjonelle møbler i høy kvalitet til kontorer, lagre, verksteder, industrivirksomhet og mer. I våres omfattende produktkatalog finner du blant annet kontormøbler, konferansemøbler, garderobeskap, lagerreoler, arkivinventar, avfallsbeholdere, resepsjonsskranker, whiteboardtavler, et spennende utvalg utendørsmøbler og mye mer. Alle produkter kan bestilles direkte fra nettbutikken til sterke, konkurransedyktige priser. Vi leverer hurtig og sikkert og tilbyr alltid fraktfri levering uansett ordrens størrelse.

Profesjonelle innredningsløsninger

Som totalleverandør i forretningsinventar, henvender Altistore.no seg primært til momsregistrerte virksomheter, kontorer og andre arbeidsplasser som ønsker en profesjonell innredningsløsning. I tillegg tilbys privatpersoner å kjøpe produkter fra det samme utvalg som tilbys forretninger. Privatpersoner oppnår sådan adgang til et allsidig og eksklusivt utvalg av kontormøbler i profesjonell kvalitet, mens forretninger får adgang til en kompetent og erfaring sparringspartner og en attraktiv kjøpspris.