AJ Produkter AS
Postboks 54
NO-2041

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
+47 67024200

www.ajprodukter.no

Forretningsinformasjon

Selskapsform: Aksjeselskap

Grunnlagt: 1982

CVR nummer. 933 541 835

Ajprodukter.no

Produktutvalg

AJ Produkter er en av Nordens ledende postordreforretninger innen for kontor-, lager- og verkstedsinnredning. Utvalget omfatter mer enn 10.000 produkter til bruk som konferansemøbler, verkstedsinventar, kontormøbler, avfallsbeholdere, lagerreoler, pallereoler, utendørsmøbler, rengjøringsutstyr, butikkinnredning, whiteboardtavler og et stort utvalg av miljø- og sikkerhetsutstyr. Alle produkter kan bestilles online og det gis 2 år garanti mot fabrikasjonsfeil uansett kjøpspris. En del av utvalget er selvprodusert, noe som gir ekstra raske leveranser og konkurransedyktige priser.

Om ajprodukter.no

Ajprodukter.no ble grunnlagt 1975 i Hyltebruk, Sverige. I 1982 ble ajprodukter.no stiftet i Norge og konsernet har siden opprettet avdelinger i blant annet Danmark, Finland, Irland og Slovakia. I dag er AJ konsernet representert med hele 27 selskaper i 20 europeiske land. Hovedkontor og sentrallager ligger i Halmstad, Sverige. Siden 1987 har ajprodukter.no fungert som en aktiv partner i idrettssammenheng, og logoen ses blant annet på stadioner rundt omkring i Europa. Ajprodukter.no er tilsluttet REPA gjennvinningssystem og alle produkter er testet av UL, noe som garanterer et miljøvennlig produkt av høyeste kvalitet.